English
I samarbejde med
Veltek
Du er her:

VVS’17 har været et forrygende tilløbsstykke med mange besøgende i hallerne i Odense Congress Center. 9.373 besøgende gik igennem dørene til VVS’17, og dermed sætter årets messe ny besøgsrekord.

Udstillerne skulle gætte årets besøgstal forud for VVS'17. Vinderen blev Robert fra Automatikcentret, som gættede på 9.259 besøgende. 

På standene udveksles der massere af viden blandt udstillere og de besøgende - faglighed og netværk går op i en højere enhed.

Da dørene åbnede kl. 9.00 onsdag morgen strømmede besøgende ind på VVS'17. Det var forventningsfulde besøgende, der så frem til at møde de 205 udstillere.

De besøgende viser stor interesse for VVS’17, da flere end 3.500 besøgende allerede har forhåndsregistreret sig til messen.

Som noget nyt har vi i år sammensat et fagligt funderet konferenceprogram. Programmet er så bredt, at der er mulighed for at komme hele vejen rundt om branchen og fremtidens produkter. 

Odense Congress Center samler det største antal udstillere under ét tag, men også et nyt spændende konferenceprogram skal være med at gøre oplevelsen unik til VVS’17.

VVS'17 får i år det overordnede tema "Den moderne installatør". Temaet bliver bakket op af et nyt og fagligt bredt funderet konferenceprogram.

Der er nu åben for tilmelding til VVS’17 - tilmeld dig her. Du kan vælge at printe ’billetten’ eller bruge en tilsendt mobilbillet på din smartphone, når du ankommer til VVS'17. 

Send os et billede, der viser din virksomheds historie og vær med til at sætte et aftryk på VVS'17. 

Vi har spurgt nogle af udstillerne på årets messe, hvorfor de er til stede på VVS'17. 

Med 205 udstillere er der rig mulighed for at komme rundt i alle hjørner af branchen, når VVS’17 afholdes den 26. - 28. april i Odense Congress Center.

Messekomitéen samler repræsentanter fra hele vvs-branchen med det mål at skabe de bedste rammer og oplevelser for såvel de besøgende som udstillerne.

8.322 besøgende på VVS’15, og dermed sætter årets messe ny besøgsrekord. Besøgstallet fra 2007 er dermed slået.

Her kan du allerede nu forhåndsreservere din stand til VVS'17, som finder sted fra 26. - 28. april 2017.

Mangler du svar på nogle spørgsmål i forbindelse med din deltagelse på VVS'17? Du kan finde svar på meget i vores Udstillerguide her. 

Side  1 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder og information omkring VVS-Messen