VVS’21: Besøg fagmessen i efteråret

24-03-2021

VVS-messen skulle efter planen være løbet af stablen om en måneds tid fra den 21.-23. april 2021, men finder nu sted i oktober for at sikre besøgende og udstillere den absolut bedste version af fagmessen.

Den danske VVS-branche skulle være samlet under samme tag i slutningen af april, men mødes nu i stedet lige op til efterårsferien fra den 12.-14. oktober 2021.

Beslutningen om at flytte messen blev taget allerede tilbage i januar måned, hvor arrangørerne bag fagmessen – Odense Congress Center og VELTEK – ikke så nogen anden udvej. Situationen omkring udviklingen af COVID-19 betød, at der skulle vises rettidig omhu.

”Der var slet ingen tvivl. Vi blev nødt til at flytte messen. Selvom vi selvfølgelig har glædet os til VVS-messen i snart to år, så ville påvirkningen af COVID-19 betyde, at messen ikke kunne leve op til sin sædvanlige standard. Og det ville vi ikke være med til,” siger Louise Jørgensen, projektleder på VVS-messen, og VELTEKs administrerende direktør, Per Rømer Kofod, stemmer i:

”Vores udmelding i januar, som vi tog i tæt samråd med udstillerne i vores messekomite, har nu vist sig at være den rigtige. Under de gældende forhold og restriktioner ville vi helt overordnet ikke kunne have tilbudt vores udstillere og besøgende den fantastiske messeoplevelse, som kendetegner VVS-messen. Det har været enormt vigtigt for os, at vi kan sikre den kvalitet og den størrelse, som vores udstillere og besøgende forventer af en VVS-messe i Odense Congress Center”.

En tryg og tiltrængt oplevelse
Messens udstillere blev allerede inden juleferien 2020 orienteret om flytningen, og arrangørerne blev mødt med stor forståelse og opbakning til beslutningen. Langt størstedelen af udstillerne har også ønsket at bevare deres stand til oktober.

”Først og fremmest var det jo helt fantastisk at se, at stort set alle udstillerne flyttede deres reservation direkte videre til efteråret 2021. Det understreger endnu engang en stor gejst omkring messen og ikke mindst det interessefællesskab, som præger VVS-branchen i Danmark. Så med det, og myndighedernes aktuelle udmeldinger om udrulningen af vacciner in mente, ser vi nu frem til at samle hele branchen og fylde alle messehallerne på OCC, som vi plejer,” siger Per Rømer Kofod, og Louise Jørgensen fortsætter:

”Samtidig handler det også om, at det skal være trygt at besøge VVS-messen. Selvom vores ”Clean & Safe” koncept ville have garanteret en sikker messe i april, så skal udstillerne og de besøgende også have lyst til at tage på messe. Vi kan allerede nu mærke den stigende interesse og positive holdning til mulighederne i efteråret. Branchen trænger til at mødes – og vi glæder os”.

Besøg Skandinaviens største fagmesse for hele branchen på Odense Congress Center fra den 12.-14. oktober 2021.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’25! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’25.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk