Energieffektivitet er vejen frem

17-05-2023

Den grønne omstilling har længe været i fokus i Danmark, men energikrisen har givet udviklingen et kæmpe skub, og det mærker vi i VVS-branchen.

Det er grønnere produkter, der står forrest på hylderne hos VVS-forhandlere i vores ganske land, for efterspørgslen på energivenlige løsninger vinder frem i stor stil.

– Vi ser en bevægelse, hvor vi i stigende grad ønsker at komme af med olie og gas, og dermed udskifter vi vores energislugende produkter til mere energieffektive løsninger. Det giver et forventeligt fokus på udvikling af teknologier, der ikke er afhængige af en tredjepart, udtaler Per Rømer Kofod, administrerende direktør i VELTEK og medarrangør af den kommende VVS’23-messe på Odense Congress Center.

Masser af faglige idéer
I branchen står man klar til at gribe tendensen og imødekomme kundernes energifokus. Det har fået flere af vores kommende udstillere på VVS’23 til at dele ud af deres faglige viden og ikke mindst vise, hvordan deres produkter er et godt energihack til hverdagen.

Nis Pedersen, der ejer Anteco, byder ind med dette energiråd:

– I opvarmede produktionslokaler, lagerlokaler eller andre højloftede lokaler stiger den opvarmede luft mod taget med et stort varmetab til følge. Eliturbo varmesparer cirkulerer luften, så den varme luft under taget blandes med luften i arbejdsområdet, hvorved varmeøkonomien optimeres, mens også trækgener minimeres.

BWT og RECI stemmer også i og argumenterer for, at de kan hjælpe med at gøre underværker for energiregningen gennem grønnere produkter:

– Investeringen i et blødgøringsanlæg vil være tjent hjem på få år – alene på grund af besparelsen på varmeregningen, siger Mads Maymann Jørgensen, Sales Director hos BWT Danmark.

– Med RECI’s energipakke til varmtvandsbeholdere kan du spare på energien, så du kan gå fra strafpoint til bonuspoint på din energiregning i ejendommen, fortæller Annette Rosenkrantz, marketingkoordinator hos RECI.

Det grønne valg er blevet den eneste løsning
Hos VELTEK er der da heller ingen tvivl at spore. Grønne alternativer er vejen frem.

– Grøn energi, der tidligere blev betragtet som et tilvalg eller et alternativ, bliver nu set om løsningen – og den udvikling forventer vi at kunne se en effekt af på den kommende VVS-messe og de produkter, man vælger at have fokus på, afslutter Per Rømer Kofod, administrerende direktør for VELTEK.

 

VVS’23 løber af stablen på Odense Congress Center den 24.-26. maj 2023.

Har du tilmeldt dig?

Hent din gratis billet

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’25! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’25.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk