Se nyhederne, inden de kommer på markedet

26-01-2023

De har været på VVS-messen mange gange før, og til maj står de der igen – endda med en masse nyheder, som ikke har ramt markedet endnu. BWT udstiller troligt hver gang på fagmessen, der samler hele VVS-branchen i hallerne på Odense Congress Center, og du kan være én af de første til at se – og røre – deres helt nye anlæg.  

– BWT er en global spiller inden for vandmarkedet – alt, hvad der kan bruge vand, kan BWT være behjælpelig med.

Sådan lægger BWT’s salgschef, Jesper Olsen, fra land, da VVS-messen var på visit for at tage en snak om, hvad der blandt andet venter dig som gæst på VVS’23.

Jesper uddyber, hvorfor de netop prioriterer at udstille på messen gang på gang.

– BWT har valgt at deltage på VVS-messen for at møde alle vores samarbejdspartnere og vise en masse spændende nyheder, som vi glæder os til at præsentere for dig – heriblandt privatmarkedet, ejendomsmarkedet, energioptimering, som er især oppe i tiden samt et helt nyt Legionella-anlæg.

Tre dage med netværk og viden og menneskerne bag brandet

En vigtig årsag til, at BWT er at finde på VVS’23, er ikke mindst det fysiske møde med eksisterende kunder, samarbejdspartnere og alle fagfolkene, som installerer deres produkter. Ifølge Jesper er dét netop, hvad VVS-messen kan:

– Det er et vindue ud til installatøren og ud til VVS’eren. Vi forventer at møde en masse gode samarbejdspartnere samt en masse bekendtskaber, og vi kan få lov til at dele en masse viden – om vand.

Se nyhederne før alle andre

Tilbage er der bare at glæde sig til den 24.-26. maj, hvor VVS’23 løber af stablen. BWT glæder sig i hvert fald, og til spørgsmålet om, hvorfor du skal kigge forbi teamet på BWT’s stand, har Jesper et svar parat:

– Man skal kigge forbi BWT, fordi man har mulighed for at se de nye anlæg, inden de kommer på markedet samt møde menneskerne bag BWT.