Det ser ud til du bruger en forældet browser! For den bedste oplevelse og sikkerhed, bør du overveje en af følgende:

ChromeFirefoxEdge

Som et nyt tiltag har Odense Congress Center oprettet en smart læringsplatform, der har fået navnet Messeakademiet. Det er en unik mulighed, som du og andre udstillere ikke må gå glip af at benytte.

Akademiet er designet af eksperter og baseret på 30 års erfaring fra messe- og eventbranchen. Her får du et skræddersyet værktøj, der vil transformere din messedeltagelse, så du går hjem med salg i bogen, varme leads, god omtale og en kæmpe succesfølelse oven i hatten.

Helt konkret vil du indtage messestanden med afprøvede og opdaterede tips og tricks, der gør din stand uimodståelig for de forbipasserende.

Det er vores måde at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din messedeltagelse.

Hvad er Messeakademiet?

Messeakademiet består af små videokurser – og du vælger selv, hvilke, hvor mange og hvornår du vil se dem.

Videoerne fører dig gennem fem temaer, der sørger for, at du:

  1. Sætter konkrete mål og får succes ud af din messedeltagelse
  2. Designer standen, så den fanger de besøgende fra lang afstand
  3. Indretter standen i zoner og rum, der optimerer dine gæsters oplevelse
  4. Har styr på kropssprog og salgsargumenter, som giver gæsterne den helt store oplevelse
  5. Evaluerer og følger op på leads fra messen


Sæt barren højt

Uanset, om du har været på messe mange gange før eller skal deltage for første gang, hjælper Messeakademiet med at klæde dig helt rigtigt på.

Så hvad venter du på? Bliv klar til succes med Messeakademiet.


Praktisk info

Få det unikke indblik i eksperternes tips og tricks til din messesucces.

I forbindelse med VVS’23 giver vi dig fire måneders gratis adgang til platformen. Som udstiller har du modtaget en velkomstmail, hvor du også finder login-oplysninger.

Kontakt projektkoordinator Kaya Nielsen via mail: kani@occ.dk eller via telefon: 2331 8441, hvis du har spørgsmål.

 

Gå til Messeakademiet

 

Det mener brugerne af Messeakademiet

“Messeakademiet giver meget let tilgængelig viden. Det meste ved man i forvejen, men det er en god reminder og en smart måde lige at få det hele frisket op inden messen. Især de gode råd om at designe sin stand, så den fanger de besøgende fra lang afstand, er spændende, og så er vejledningen i evaluering og opfølgning af leads fra messen en rigtig god tilføjelse.”
– Jan Zaremba, Marketing Manager, Georg Fischer A/S

“Messeakademiet er et godt sted at søge inspiration til at blive endnu bedre til at være på messe. Vi bruger messeakademiet som en opfriskning til vores erfarne medarbejdere, og så bruger vi det især til helt nye medarbejdere, som ikke har deltaget på messe før. Så er det ikke kun os som arbejdsgiver, men også et akademi med eksperter, der giver dem gode fif, idéer og fortæller dem om vigtigheden i at være 100% til stede på en messestand.”
– Katrine H. Nielsen, Marketing- og kommunikationschef, Minuba

“Jeg er virkelig vild med, at Odense Congress Center har taget sig tid til at lave Messeakademiet. Det er en fed idé at lave små kurser med brugbare tips og tricks, og så er det helt perfekt, at det ikke er den store tidsrøver. Det mest brugbare for mig er klart ”Skab trafik”. Det opfrisker ting, man har glemt, men giver også lidt nyt til samlingen af salgsværktøjer.

Alt i alt, tommel op herfra. Det bliver et godt værktøj, hvis det løbende bliver opdateret med helt nye værktøjer eller kurser.”
– Anne-Mette Poulsen, Salgs- og Marketingassistent, HS Tarm