Oplev en helt ny generation af varmepumper

09-02-2023

Varmepumper er ikke en ny opfindelse, men det er alligevel ét af de hotte emner, der rør sig i VVS-branchen for tiden. Det mærker Panasonic, der har den populære varmekilde i produktsortimentet. Når Panasonic står klar på VVS’23 til maj, har de da også netop nyheder at præsentere på den front.  

Panasonic har været med på VVS-messen før, og den 24.-26. maj 2023 står de der igen. Her tager de opstilling blandt fagfællerne i Hal A akkompagneret af deres spændende produktnyheder: en ny generation af varmepumper. Det er Panasonics luft-til-vand-varmepumper, der nu kommer i en version 2.0:

– Af den kommende VVS-messe forventer vi, at vi kan få lov til at præsentere alle vores produktnyheder inden for luft-vand, fordi vi kommer med en helt ny generation af varmepumper, som har et nyt design til indedelen, som står i et bryggers eller et køkken eller i en kælder, og så har vi en ny udedel, som har fået et nyt design og en farve.

En messe med nyheder, dialog og netværk

Panasonic leverer både varmepumper til industrien og til private forbrugere, og som Henriette Brune udtaler, er de ”et anerkendt brand i Danmark”. Rent faktisk har Panasonic været etableret på det europæiske marked siden 1975 – og de har et stort netværk at pleje såvel som nye relationer at skabe.

– Vi vil gerne komme tættere i dialog med vores kunder og samarbejdspartnere, og det giver VVS-messen os en mulighed for. Det er et utrolig godt sted at mødes, og stemningen er helt fantastisk, fortæller Henriette Brune.

Henriette – og hendes kolleger fra Panasonic – opfordrer da også til at komme og få en snak med dem:

– Man er velkommen til at kigge forbi vores stand og se vores nyheder inden for varmepumper. Se vores flotte, nye design og den nye farve og de nye funktioner.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’25! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’25.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk