Mød helt nye udstillere til VVS’21

21-09-2021

Til VVS’21 kan du møde rigtig mange forskellige udstillere, som dækker branchen bredt. Blandt dem står 26 helt nye udstillere, som aldrig tidligere har været en del af VVS-messen, klar til at tage imod de besøgende, netværke og vise deres imponerende stande frem.

Når VVS’21 løber af stablen d. 12.-14. oktober på Odense Congress Center, er der rig mulighed for at udvide sit netværk og øge sit kendskab til alt lige fra vand, varme og sanitet til ventilation og indeklima. I år står udstillerne klar til at tage imod messens besøgende, og blandt dem er også hele 26 helt nye, som er med på VVS-messen som udstiller for første gang.

Én af de nye udstillere er PR Varmeteknik, som udbyder et fleksibelt sortiment af præfabrikerede HVAC-enheder samt en lang række VVS-systemprodukter. De har valgt at deltage i VVS’21 for at øge kendskabsgraden til deres produkter og services, men også med håbet om at komme hjem med nye samarbejdspartnere blandt installatørerne.

– Som nyetableret virksomhed glæder vi os til at være en del af VVS’21, fordi det giver os en unik mulighed for at præsentere os over for branchen og vise, hvad vi har at tilbyde. Vi vil rigtig gerne øge kendskabsgraden til PR Varmeteknik og udvide vores netværk, så vi forhåbentligt i fremtiden kan få endnu flere samarbejdspartnere på tværs af landet. Og så ser vi selvfølgelig frem til at vise vores nyheder frem på standen, fortæller Hanne Bundgaard, Marketing-, økonomi- og administrationschef hos PR Varmeteknik.

På PR Varmetekniks stand kan messens besøgende bl.a. se frem til at blive introduceret for ’Quick Heat’, som er en revolutionerende metode på det danske marked til installering af gulvvarme i eksisterende bygninger, ligesom de vil løfte sløret for et helt nyt produkt.

VVS’21 er det helt rigtige forum for nye udstillere
En anden ny udstiller er AMtech, som laver ikke-kemisk vandbehandling, der løser kalkproblemer i alt fra private hustande til industri og vandværker. Virksomheden har i 2021 skiftet ejere og fået nyt team, og derfor glæder de sig til for første gang at møde både gamle og nye kunder til VVS’21.

– Vi tror på, at der er mange kloge og nysgerrige hoveder til VVS’21. Efter det nye ejerskab, hvor vi har fået et helt nyt team, er det også vigtigt for os at komme ud og vise, hvem vi er, og hvordan vores produkt og koncepter er blevet opdateret. Vi tror på, at VVS’21 er det helt rigtige forum til dette, og vi ser frem til at have en masse gode snakke, som kan gøre os klogere på, hvad VVS-branchen vægter højt. Ligesom vi selvfølgelig ønsker at gøre de besøgende klogere på vores teknologi, siger Patrick Wolffgang, medejer hos AMtech.

Og der er god grund til at lægge vejen forbi AMtechs stand. For ud over at fremvise deres produktsortiment, giver de også messens besøgende mulighed for at prøve kræfter med spillet ”Skyd kalken væk”, hvor man med en pistol, der skyder med vådt toiletpapir, skal skyde til måls efter kridtstænger.

Helt nye udstillere kommer tættere på branchen 
Arrangørerne bag VVS’21 er glade for at, den traditionsrige VVS-messe fortsat kan tiltrække helt nye udstillere:

– Det er godt at se, hvor mange nye udstillere, der er en del af årets messe. Ovenpå coronapandemien forestiller jeg mig, at mange virksomheder har brug for at komme ud og møde andre fra branchen, og det kan de på VVS’21. Her kan helt nye udstillere også komme tættere på branchen generelt ved at møde de øvrige udstillere og selvfølgelig de besøgende. Det er mit håb, at de oplever stor interesse for deres stand, produkter og services. Hos Odense Congress Center gør vi i hvert fald alt, hvad vi kan for at skabe de perfekte rammer for en god VVS’21 for både udstillere og besøgende, siger Louise Jørgensen, projektleder for VVS’21.

Alle udstillere til VVS’21 kan findes på vores udstillerliste.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’25! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’25.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk