Det tegner godt for VVS’23!

26-10-2022

Der er god grund til at glæde sig til VVS’23, der løber af stablen fra den 24. – 26. maj. Flere og flere udstillere tilslutter sig messen med større stande, så der er på nuværende tidspunkt solgt flere kvadratmeter end ved VVS’21.

Her syv måneder før, at dørene på Odense Congress Center åbner og byder hele VVS-branchen velkommen, tegner det allerede til, at den kommende VVS-messe bliver større end forgængeren i 2021.

Covid-19, krig og en stor energikrise har alt sammen haft stor indflydelse på virksomhedernes drift, og nu mere end nogensinde er der kommet fokus på energibesparelser – af hensyn til klimaet, men især også for pengepungens skyld.

VVS-messen kommer derfor også på det rigtige tidspunkt, hvor hele branchen kan mødes, inspirere med nye løsninger og møde kundernes behov.

Netop derfor er det ikke overraskende, at standsalget til VVS’23 går strygende. På nuværende tidspunkt er der allerede solgt 15% flere kvadratmeter til den kommende messe, end det var tilfældet i 2021. Flere udstillere vælger da også at købe større stande, og på Odense Congress Center er der plads til det hele.

– To af vores haller er udsolgte, og det samme gælder Jyske Bank Arena, men OCC er jo et stort sted, så vi finder ekstra plads til at møde den store efterspørgsel fra virksomhederne, så de kan nå at være med som udstillere, siger Michael Helm, projektleder for VVS’23.

Gå ikke glip af VVS’23

Book stand

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’25! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’25.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk