En VVS-messe for hele rigsfællesskabet

20-04-2023

VVS’23 er Danmarks største fagmesse for hele branchen, og derfor tiltrækker messen også besøgende fra hele landet – det gælder også for oversøiske gæster fra det samlede danske rigsfællesskab. Flere gange har PB Consult nemlig taget turen fra Færøerne og hele vejen til Odense for at møde leverandørerne ansigt til ansigt.

Det er ikke altid nemt at ordne sin forretning via mail og telefonopkald, men det er hverdagen, når man driver VVS-virksomhed på Færøerne. Det er derfor turen værd for en stund at bytte det smukke, klippefyldte landskab ud til fordel for tre dage i selskab med kolleger, konkurrenter, leverandører, grossister – og ikke mindst få fingrene i et hav af trendsættende og inspirerende nyheder på VVS’23.

Over sø og land

PB Consult operer netop på Færøerne. De er et rådgivende ingeniørfirma, der rådgiver inden for VVS, kloak og vandforsyning, og de ser frem til at besøge messen til maj.

– Vi har flere gange været på VVS-messen, og medarbejderne har altid været glade for dette. Vi tager ni medarbejdere afsted for at besøge messen, og det glæder vi os meget til. Når vi ligger langt ude i Atlanten, foregår korrespondancen altid over mails eller via telefonsamtale, så derfor er det meget godt at møde leverandørerne ansigt til ansigt og se det nye, som rører sig på markedet, fortæller Pætur Húsgarð, der er direktør for PB Consult.

Danmarks største VVS-messe – med internationale gæster

Hos arrangørerne bag VVS’23 er man glade for, at messen kan gøre en forskel for VVS’ere, ingeniører og installatører på danske – og udenlandske landeveje.

– VVS-messen har i mange år været Danmarks største fagmesse for VVS-branchen. Men vi er glade for, at der kommer gæster på tværs af farvande eller landegrænser. Ofte ser vi besøgende fra Norge, Sverige og Tyskland lægge vej forbi – og altså også færøske landsmænd på den anden side af vandet, som vi glæder os til at byde velkommen, siger Michael Helm, projektleder for VVS’23.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’25! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’25.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk