VVS’21 er udsolgt

28-09-2021

Arrangørerne bag Skandinaviens største VVS-messe kan melde alle stande udsolgt til VVS’21 i oktober. Opbakningen til årets messe på Odense Congress Center ses også tydelig allerede nu blandt de besøgende.

Der er stor brancheopbakning til den kommende fagmesse VVS’21 på Odense Congress Center. Det betyder, at arrangørerne bag VVS’21 nu kan melde ud, at messen er helt udsolgt. Dermed får besøgende tre haller spækket med spændende stande, som de kan gå på opdagelse i på Skandinaviens største VVS-messe.

VVS’21 er blevet flyttet fra foråret til oktober måned på grund af corona-pandemien, men det har ikke haft den store betydning for udstillerne, som stadigvæk bakker op om den traditionsrige VVS-messe.

– Jeg glæder mig over, at VVS’21 er udsolgt. Det betyder, at branchen stadigvæk kan se værdien i at gå på messe og mødes face-to-face for at vidensdele, netværke og fremvise deres nye produkter og løsninger til resten af branchen, siger projektleder for VVS’21, Louise Jørgensen.

Det er endnu en gang Odense Congress Center og brancheorganisationen VELTEK, som står bag VVS-messen, ligesom de gjorde i 2019, hvor messen satte flere rekorder.

– Vi skal efterfølge en VVS’19, som var en stor succes. Det sætter selvfølgelig forventningerne højt hos både udstillere og besøgende. Selvom VVS’21 selvfølgelig bliver en anderledes messe på grund af corona, så har jeg meget høje forventninger til årets messe. Og det er en fornøjelse at mærke opbakningen fra vore udstillere, siger Louise Jørgensen og fortsætter:

– Jeg kan samtidig se på besøgstilmeldingerne, at der er stor interesse for at besøge messen. Det er dejligt at blive bekræftet i, at der er stor lyst til at møde hinanden i branchen.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’25! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’25.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk