Studiedag: Fokus på digitalisering, branchen og bæredygtighed

22-09-2021

Under VVS’21 bliver der afholdt uddannelses- og inspirationsdag for alle med interesse i VVS-branchen. Årets tema er ’Fremtidens VVS’er”, og der er planlagt en række spændende foredrag med fokus på digitalisering, bæredygtighed og hvordan du bruger dine kompetencer som nyuddannet VVS’er.

Når VVS’21 løber af stablen d. 12. oktober kan lærlinge, VVS-installatører og teknikere fra uddannelsesstederne landet over se frem til en dag med inspiration og læring i højsædet.

Messens første dag byder nemlig på studiedag, hvor der er sammensat et spændende og inspirerende program under teamet ”Fremtidens VVS’er”. I løbet af dagen vil foredragsholderne sætte fokus på branchen, digitalisering, bæredygtighed og hvordan du bruger dine kompetencer som nyuddannet VVS’er.

Studiedagens program begynder kl. 10 og slutter kl. 11.30, hvorefter der er rig mulighed for at gå på opdagelse blandt messens mange udstillere og blive klogere på alt lige fra vand, varme og sanitet til ventilation og indeklima.

Program for studiedagen:
Studiedagen finder sted i Lokale 26, 1. sal på Odense Congress Center, hvor bl.a. Videnscenter for Automation & Robotteknologi og Blik og Rørarbejderforbundet vil stå bag dagens foredrag.

Kl. 10.00 – 10.30: Digitale produkter
v/ Nikolaj Kirkeby, konsulent, Videnscenter for Automation & Robotteknologi SYD

Nikolaj fortæller om tendenserne inden for automatisering og digitalisering på VVS-området.

Kl. 10.30 – 11.00: Bæredygtigt byggeri; – hvordan kan du fra VVS-branchen gøre en indsats?
v/ seniorprojektleder Lars Holm, WE BUILD DENMARK, der er den nationale erhvervsklynge for byggeri og anlæg.

Lars Holm vil uddybe, hvad bæredygtigt byggeri er for noget, og generelt hvordan miljø og klima påvirkes af byggeriets aktiviteter.

Han vil også fortælle om de forventninger og krav, som byggeriets virksomheder vil møde i fremtiden, samt om hvor du som entreprenør og håndværker kan have fokus på bæredygtighed, når du projekterer, indkøber og udfører.

Kl. 11.00 – 11.30: Sæt dine kompetencer i spil som nyuddannet VVS’er
v/ Kim Fusager Balle, Forbundssekretær og Uddannelsesansvarlig i Blik- og Rørarbejderforbundet

Kim vil gøre os klogere på, hvordan man som nyuddannet VVS’er kan komme ud og sætte sine kompetencer i spil med en viden, der er nyere end mesterens.

Der er altså lagt i kakkelovnen til en lærerig dag med inspirerende oplæg, når vi tirsdag d. 12. oktober endnu gang byder velkommen til VVS-messens studiedag!
Se hele programmet her!

Det er gratis at deltage i studiedagen, men en samlet forhåndstilmelding er nødvendig. Benyt linket her for at blive registreret.