En stor spiller indtager arenaen

12-04-2023

Der hersker ingen tvivl om, at Grohe er en stor spiller på VVS-markedet, og de er selvfølgelig også med som udstiller på VVS’23. Der oplever du de mange produkter på deres kæmpestore stand, og assisteret af virtual realitet dykker du for alvor ind i Grohes univers.

Det bliver svært ikke at opdage Grohes stand, når du besøger VVS-messen på Odense Congress Center den 24.-26. maj.

Over 200 kvadratmeter af Jyske Bank Arena kommer nemlig til at være mærket af Grohes mørkeblå logo, hvilket giver dem rekorden for den største stand til VVS’23. Pladsen skal de blandt andet bruge til en stor toetagers truck, som helt sikkert kommer til at fange dit blik.

Den personlige relation er vigtig
Her kan du virkelig blive dus med Grohes produkter og skabe nye relationer. Og spørger man Grohe, er det netop, hvad VVS-messen kan:

– Du er fysisk til stede. Du rører ved produkterne, mens du taler med en leverandør, mens du taler med os, Grohe, det er ikke bare via telefonen, udtaler Mette Nielsen, Leader, Marketing Denmark and Iceland, Grohe. Hun fortæller yderligere:

– Vi har været med på VVS-messen i mange år, og det er noget, vi naturligvis gerne vil fortsætte med. Den personlige relation gør en forskel.

Hendes kollega, Ivan Pujic, der er Product Trainer, Denmark and Iceland, er meget enig med Mette. Han er uddannet VVS’er og har selv besøgt messen som gæst.

– Jeg har også selv deltaget som VVS’er på messen tidligere, inden jeg startede hos Grohe, og helt bestemt, det med relationer og at møde folkene derude, det betyder rigtig meget.

Fremtiden er med på messen
Begge glæder sig meget til at møde kunderne og vise VVS’erne alle de højaktuelle produkter, de har i sortimentet.

– Vi har vand- og energibesparende produkter med, det er jo særlig vigtigt i øjeblikket. Udover det har vi vores colour-produkter, altså farvede produkter, og så har vi rigtig mange af vores touch-fri, altså berøringsfri produkter med også, hvor man faktisk har et helt badeværelse uden berøring, siger Ivan Pujic.

Netop de farvede produkter kan du også gå på opdagelse i på deres stand assisteret af teknologien. Som gæst hos Grohe har du nemlig muligheden for nemt at se, hvordan et badeværelse kommer til at se ud med de forskellige produktfarver takket være virtual reality.

Find Grohes standnummer og se hvilke andre udstiller, der er med på VVS’23, på vores udstillerliste.

Er du blevet nysgerrig? Så tilmeld dig som gæst til messen.

Hent gratis billet

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’25! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’25.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk