English
I samarbejde med
Veltek
Du er her:
Nyhed >> VVS'17: Stemningen er i top >>

VVS'17: Stemningen er i top

På andendagen af VVS’17 har hallerne været fyldt med nye besøgende. Også i dag var interessen stor, hvilket endnu engang kunne ses på køen ved indgangene. 

De fire messehaller emmer af innovation, kreativitet og høj faglighed, og snakken går ihærdigt blandt udstillere og besøgende. På standene udveksles der viden mellem udstillere og besøgende - faglighed og netværk går op i en højere enhed.

Dagens tema havde fokus på ”den moderne installatør”, og konferenceprogrammet er blevet taget rigtig godt imod.

Konferenceholdere fra Arbejdsgiverne, BDO, Minuba og Pro-Pipe formåede at inspirere og tænde gnisten hos tilhørerne. 

I morgen vil konferenceprogrammets tema være ”Fremtidens VVS-branche”, hvor der tages et kig ud i fremtiden for at se på, hvordan robotter og en grønnere fremtid vil påvirke branchen.

Vi ser frem til endnu en spændende dag på VVS’17 i morgen!

 

Nyheder

VVS’17 har været et forrygende tilløbsstykke med mange besøgende i hallerne i Odense Congress Center. 9.373 besøgende gik igennem dørene til VVS’17, og dermed sætter årets messe ny besøgsrekord.

Udstillerne skulle gætte årets besøgstal forud for VVS'17. Vinderen blev Robert fra Automatikcentret, som gættede på 9.259 besøgende. 

På standene udveksles der massere af viden blandt udstillere og de besøgende - faglighed og netværk går op i en højere enhed.