Belimo A/S har været med på VVS-messen siden 2009, fordi den giver os en helt unik mulighed for at skabe nye spændende kontakter, som efterfølgende kan omsættes til god dialog og samarbejde. På VVS-messen kan du vise din virksomhed og dine produkter frem for hele branchen – og det er vigtigt for en komponentvirksomhed som os.

Hvis man arbejder inden for VVS-branchen, så skal man være til stede på VVS-messen.

Karsten Jakobsen
Maskinmester
Belimo A/S

Vi glæder os til at være med på VVS-messen i år. Det er nemlig der, hvor vi møder hele branchen – vores nuværende og kommende kunder, samarbejdspartnere og dem, der er nysgerrige på, hvad Sanistål tilbyder som VVS-partner.

På messen kan du komme forbi vores stand og høre, hvordan Sanistål kan være en værdiskabende partner for din forretning med intelligente lagerløsninger. Vi specialiserer os i at skabe et overskud, der kan mærkes og øge lønsomheden for vores partnere.

VVS-messen er det sted, hvor fagfolk mødes. Det er her, vi kan styrke vores relation til vores kunder og de løsninger, vi udvikler til dem. Derfor stiller vi med et stærkt hold, der er klar til at skabe nye kontakter og tage gode dialoger med hele branchen.

Julie Aaen Kjelgaard
Go to Market Lead
Sanistål A/S

Hos Uponor ser vi frem til at fremvise vores mange produktnyheder på Skandinaviens største VVS-messe. Til VVS-messen får vi mulighed for at vise hele vores virksomheds potentiale frem på én gang for både eksisterende og potentielle nye kunder.

Vi ser VVS-messen som en fagmesse med stort ”F”. Det er her, alle fagfolkene kommer og får et godt indblik i, hvad der rører sig i branchen.

Vi glæder os til igen at blive en del af VVS-messen.

Frank Meeske
Produktchef
Uponor VVS

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’25! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’25.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk