English
I samarbejde med
Veltek
Du er her:

Nyheder fra udstillerne

Er du udstiller kan du få din nyhed featured her.

Kontakt Sofie Vejlmark Andersen for at få mere at vide.

Sofie Vejlmark Andersen

Kommunikationsrådgiver, KommPress

E-mail: sa@kommpress.dk

Mobil: 2062 0012

Nyheder fra udstillerne

BS Specialslager A/S præsenterer de nye superfleksible, kinkfri, DVGW godkendte kedelslanger i sort EPDM gummi med rustfrit stålflet og formonterede pakninger

Avidenz har opgraderet og moderniseret deres webbaserede system, SOSWEB. Samtidig har de fået udviklet en helt ny og unik app, der gør mange funktioner endnu hurtigere og mere effektive.

ACO har udvidet sortimentet af ShowerDrain, der nu har fået flere typer afløbsskåle.

Smukke linjer og rene kanter er elegant forenet i Duravits nye badeværelseserie Luv designet af den danske designer Cecilie Manz. 

Vølund Varmeteknik ser masser af muligheder for både at spare på energien, nedbringe CO2-udslippet og give den grønne omstilling et skub i den rigtige retning - ganske enkelt ved at bruge mere el, men på en gennemtænkt måde.

Vi byder dig velkommen til et kig på Easy Drains verden på stand D 6705. De innovative bruseafløb og indbygningsnicher bliver produceret af Easy Sanitary Solutions – ESS. 

Mads Madsen VVS Engros A/S udstiller for første gang på VVS’17 d. 26. – 28. april. På stand nr. 2013 i Hal B vil de fremvise tre produktnyheder.

BROEN lancerer senere i år en ny VSH XPress systemventil, der er fremstillet i samme materiale som resten af rørinstallationen. Med udvidelse af produktprogrammet med VSH XPress systemventilen åbner BROEN op for helt nye installationsmuligheder.

Vi satser nu på nye spændende produkter, af høj kvalitet, som kan noget andet end det, kunderne er vant til. Rigtig gode eksempel på det er toiletter og Washlets  fra japanske TOTO, som er verdens største producent af VVS-artikler.

It-virksomheden CalWin har brugt 4.000 udviklingstimer på at udvikle tablet-app’en Corbis, der gør det muligt for vvs-installatører at afgive et tilbud til en kunde med få klik. Dermed rykker den digitale revolution helt ind på badeværelsesgulvet.

Nyt skinnesystem fra fischer giver VVS-installatører en markant tidsbesparelse ved montering af rør. Letskinnesystemet lanceres på VVS 17 i Odense, og fischer har store ambitioner på det danske marked.

Grundige tests i højteknologisk klimalaboratorium giver rekordhøje fremløbs- temperaturer og en SCOP-værdi over 5 for ny luft/vand-varmepumpe, METROAIR I – selv i bidende koldt vintervejr. 

Hvis du vil have en bedre bundlinje kræver det bedre styr på ressourcer og opgaver. Det får du med REEFTmobile - det mest gennemarbejdede field service management system i Danmark. 

ACO Industrigulvafløb under konceptet HygieneFirst er udviklet til storkøkkener, fødevareproduktion og andre industrielle områder, hvor hygiejne, holdbarhed og krav til korrosionsbestandighed er afgørende. 

På VVS’17 er produkterne fra Geberit og Ifö for første gang nogensinde er samlet på én stand med otte inspirerende miljøer.    

Pettinaroli’s nyeste fordelersystem – KVIKSHUNT- fås i ¾” frem- og returløb i messing med 20 mm fittings. Men den største fordel ved fordelersystemet er, at den kommer uden forindstilling, hvilket betyder, at installationstiden nedskæres kraftigt og gør det nemt at arbejde med.

Fuldisolerede fjernvarmeunits med energiklasse A beholder. Til områder, hvor der kræves beholder, kan vi nu også tilbyde en serie fuldisolerede beholderløsninger. 

Gemina Termix er Danmarks største producent af energioptimerede fjernvarmeløsninger. Og som de eneste kan virksomheden i år stille med et komplet program af fuldisolerede produkter.

MovAir præsenterer på VVS17 et energikoncept,  hvor man kan opnå særdeles store energibesparelser.

CMA Armatur A/S introducerer den nyeste generation af intelligente elektroniske armaturer.

Tempomatic 4 serien er modulopbygget og konstrueret for anvendelse i hårde miljøer samt anlæg med mange brugere.

Tre produkter fra Grameta A/S: Altech Kronos Push, Mercury kuglehaner, samt Skorstene & Tilbehør.

Ved at vælge en ventilationsløsning til boligen fra Zehnder sikres et lavt energiforbrug, det bedste indeklima og den højeste komfort.

Waterless Scandinavia introducerer innovativ urinal, der letter VVS-installatørens arbejde, og gør den komplette løsning helt lugtfri.

BWT’s blødgøringsanlæg er blevet godkendt til drikkevand, dermed kan både det kolde og varme vand blive kalkfrit.

Nordens første ultra effektive lavtemperaturradiator drevet af E2-teknologi, er nu også tilgængelig til private hjem.

Elma Instruments præsenterer en række nye spændende produkter.

GREEN DRAINTM sætter nye standarder inden for gulvafløb med en ny membran-lugtlukke. 

Er du VVS’er kan du opnå et mersalg - oplys dine kunder om den lovpligtige varmtvandsmåling.

Når bilindretning skåner miljø og pengepung. Bott-Danmark A/S tilbyder unikke løsninger til virksomheder med varebilpark.