English
I samarbejde med
Veltek
Du er her:
Nyhed >> VVS'17 præsenterer nyt konferenceprogram >>

VVS'17 præsenterer nyt konferenceprogram

Når VVS'17 slår dørene op til årets messe, bliver det med et helt nyt konferenceprogram. Tidligere har VVS-messerne haft det udstillerbårne område "Energiens Torv", men i år har man valgt at give plads til fagligt funderede konferencer.

Temaet for VVS'17 er "Den moderne installatør". I årets konferenceprogram er der særligt fokus på at give de besøgende brugbar viden med hjem, blandt andet, om digitaliseringen i VVS-branchen, hvordan du arbejder med apps, energibesparelser, indtjening og bundlinje. Samlet giver de mange konferenceindlæg et bud på, hvordan VVS-branchen kommer til at udvikle sig i fremtiden.

- Jeg glæder mig over, at vi har sammensat et konferenceprogram med et højt fagligt niveau. Samtidig er det faglige program så bredt, at vi kommer hele vejen rundt om branchen og fremtidens produkter. Det tegner sig til at blive en rigtig god messe af international kaliber, siger Michael Helm, messechef for VVS'17.

Det er virksomheder og organisationer som Arbejdsgiverne, TEKNIQ, BDO, FM Mattsson Mora Group Danmark, RoboCluster og EG Byg & Installation, som står for de faglige konferencer.

Konferencerne vil indeholde både paneldebat, små workshops og mange inspirerende indlæg, som er gratis at deltage i for besøgende og udstillere på VVS'17. Arrangementerne vil finde sted i Glasområdet mellem Hal A, Hal B og Hal C.

Se konferenceprogrammet her. 

VVS'17: Den største VVS-messe

Allerede tidligt kunne VVS'17 melde fuldt booket til årets messe. Det er lykkedes VVS'17 at samle rekordmange virksomheder og organisationer, når flere end 200 udstillere fylder hallerne i Odense Congress Center.

- Vi har aldrig haft så højt et antal udstillere til en messe samlet under vores tag, som vi har til VVS'17. I det hele taget tegner VVS'17 til at blive en stor succes, siger messechef Michael Helm.

I 2015 var der 197 udstillere til VVS'15 med de tre største haller samt halvdelen af Hal B fyldt. Til VVS'17 er alle fire haller fyldte, hvilket både skyldes et højere antal udstillere, men også større stande fra flere af de toneangivne virksomheder.

VVS'17 arrangeres i samarbejde med brancheorganisationen VELTEK. 

 

Nyheder

VVS’17 har været et forrygende tilløbsstykke med mange besøgende i hallerne i Odense Congress Center. 9.373 besøgende gik igennem dørene til VVS’17, og dermed sætter årets messe ny besøgsrekord.

Udstillerne skulle gætte årets besøgstal forud for VVS'17. Vinderen blev Robert fra Automatikcentret, som gættede på 9.259 besøgende. 

På standene udveksles der massere af viden blandt udstillere og de besøgende - faglighed og netværk går op i en højere enhed.