VVS’19 er udsolgt

05-03-2019

207 udstillere er klar, når dørene åbner til Danmarks største VVS-messe i Odense Congress Center d. 8. – 10. maj. Det er det højeste antal udstillere i VVS-messens historie, hvilket naturligvis stiller høje forventninger til årets messe.

Det tegner til at blive endnu en succes, når VVS’19 finder sted d. 8. – 10 maj. I hvert fald har et rekordhøjt antal udstillere sikret sig en stand i en af de i alt 4 fire haller i Odense Congress Center.

I 2017 havde VVS-messen 205 udstillere, som dengang var rekord for messen, men denne rekord er altså blevet slået af årets messe, som runder 207 udstillere. Og siden VVS’17 har der været stor interesse for at være en del af VVS’19. Allerede to uger efter VVS’17 havde 82 udstillere booket en stand til VVS’19.

– Jeg glæder mig over, at VVS’19 nu kan melde alt udsolgt. Det betyder, at branchen stadig i den grad bakker op om at mødes på en fagmesse som VVS’19. Vi skal efterfølge en messe fra 2017, som var en stor succes, og derfor er det en fornøjelse at se så mange udstillere er med på messen igen i år, siger Hans Henrik Jacobsen, projektleder for VVS’19.

Den succesfulde VVS’17 satte også besøgsrekord med 9.373 besøgende, og efterfølgende tilkendegav 95% af de adspurgte besøgende, at de forventede at komme igen til VVS’19.

– Det er klart, at rekordmange udstillere også sætter forhåbningerne til antallet af besøgende højt. Vi bestræber os selvfølgelig på at lave en messe, som kan tiltrække så mange besøgende som muligt, siger Hans Henrik Jacobsen.

Alle udstillere på VVS’19 kan findes på VVS-messens hjemmeside, hvor det også er muligt at se udstillernes placering i de fire haller.

VVS’19 bliver arrangeret af Odense Congress Center i samarbejde med Danmarks største tekniske brancheorganisation VELTEK.

Forhåndsreserver din stand til VVS’21

Forhåndsreserver til VVS'21

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

Ønsker samme stand som i 2019 *

 

 

 

Forhåndsreservation af en stand til VVS’21 er ganske uforpligtende. Efter din reservation vil du blive kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand på VVS’21. Du bliver kontaktet i løbet af efteråret 2019.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne Tjørnehøj Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk