Udstillerne til VVS’19 mødtes til Kick-Off

01-02-2019

En stor del af udstillerne til årets VVS-messe mødtes onsdag på Odense Congress Center for at forberede sig til VVS’19. Dagens Kick-Off møde bestod af praktisk information, inspirerende foredrag og mulighed for at hilse på de øvrige udstillere.

Der var mødt repræsentanter op fra flere end 70 udstillere, og de fik gode råd til indretning af deres messestand, brug af sociale medier og det kommende digitale udstillerkatalog.

Dagen begyndte med et foredrag med Jakob Dyrbye fra Faust Dyrbye, som kom med eksempler på, hvordan du laver en indbydende messestand, og hvordan du klæder dit standpersonale på til at have det rigtige mindset og til at tage imod potentielle kunder under messen. Derudover kom han også med gode råd til, hvordan du dokumenterer og måler resultaterne af din deltagelse på VVS’19.

Efterfølgende var der et foredrag med Jimmy Vejlemark fra OnlinePlus om sociale medier med særligt fokus på Facebook og LinkedIn. Han forklarede vigtigheden af tilstedeværelse på sociale medier, samt demonstrerede, hvordan du med fordel kan bruge LinkedIn til at komme i kontakt med dine kommende kunder.

Dagens sidste foredrag var med Mette Linnebro Pedersen fra Byggematerialer.dk, som er en del af Byggefakta.dk. De vil igen i år stå for den digitale udgave af messekataloget, som gør det nemmere for de besøgende at finde informationer om de udstillende virksomheder. Hun forklarede derfor, hvordan udstillerne får en gratis profil på siden, ligesom det er muligt at købe sig til plads i deres nyhedsbrev, som sendes ud til flere end 30.000 modtagere i den professionelle byggebranche.

Kick-Off mødet sluttede med en rundvisning i hallerne og en netværksfrokost, hvor de kommende udstillere havde mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Alle registrerede deltagere til Kick-Off mødet vil modtage præsentationer fra dagens indlægsholdere indenfor kort tid.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk