Salling Plast A/S

Stand nr: A-1305

MERE END 50 ÅRS ERFARING

Hos SallingPlast er vi specialister i PE plast løsninger, vi udfører kundespecifikke og specialdesignede løsninger samt alt i præisolerede løsninger.

Vores produktsortiment omfatter alt fra præisolerede varmeprodukter til fittings, rør og plasthætter og en lang række rør og samlinger til bl.a. fjernvarme, fjernkøling, brugs- og spildevand, ventilation, levnedsmiddelproduktion (f.eks. slagterier, mejerier og bryggerier), den kemiske industri og offshoreindustrien.

Vi anvender kun godkendte råvarer fra anerkendte leverandører, har veluddannede og certificerede
medarbejder og leverer følgelig varer af høj kvalitet. Det er for os meget vigtigt at levere produkter, der opfylder kundernes ønsker, overholder gældende normer/standarder samt lever op til slutbrugernes forventninger.

Vi har fuld sporbarhed på vores produkter, processer og materialer, hvilket dokumenteres ved mærkning af produkter med fremstillingskode.

Hos SallingPlast er vi utroligt stolte over vores arbejde. Vi lægger hver dag mange ressourcer i at sikre tilfredse kunder der værdsætter vores kvalitet og sikkerhed.

 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk