Liberty Komposit Aggregater

Stand nr: A-1800

           

UNIKKE KOMPOSIT VENTILATIONS-AGGREGATER FRA HOLLANDSKE LIBERTY:

SIG FARVEL TIL KORROSION
Ventilationsaggregaterne fra Liberty er udført fra A til Z i fiberforstærket komposit og polymer. Det betyder at alle elementer, inklusiv rammen til aggregaterne ikke kan ruste. Dette er ikke kun praktisk ved situationer, hvor arbejdsmediet er korrosive gasser, som i f.eks. en svømmehal eller under industriel produktion. Opbygningen i komposit gør derudover også aggregaterne utrolig velegnede til at stå udenfor, selv direkte ved kyster.

LETVÆGTER MED MASSER AF KRAFT
Da ventilationsaggregaterne er opbygget i komposit, er de meget lettere end traditionelle anlæg. Dette gør dem velegnet til at installere på tage eller lettere dæk, hvor så lille en belastning som muligt er ønsket. Selv om aggregaterne er lette går det dog ikke ud over deres ydelse! Aggregater kan tilkøbes i alle volumener fra 300-80.000 m3/h og opfylder selv de strengeste krav til SEL værdier.

VELISOLEREDE OG HYGIEJNISKE
Opbygningen i komposit byder ikke kun på lav vægt og korrosionsbestandighed. Aggregaterne har glatte overflader og ingen kuldebroer, hvor der kan dannes kondens. Derfor undgår de at blive udrugningskamre for svampe og mikrober og er specielt velegnede i fødevare- og medicinsk produktion. Aggregaterne leveres med et lag skum mellem kompositpanelerne, hvilket giver en effektiv isolering, der sparer på varmen og minimerer varmetabet fra aggregaterne.

Mød os i Hal A på Stand 1800 og besøg os på hjemmesiden og download vores brochurer ( Industri   /   Svømmehaller )

Ønsker du at kontakte os for mere information før messen eller aftale møde på messen, så ring på telefon +45 70 21 10 21 eller skriv til os på ll#nabcom.dk

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk