Samarbejde med Byggefakta A/S

19-02-2019

VVS-messen har igen i år indgået et samarbejde med Byggematerialer.dk, som er en del af Byggefakta A/S. Samarbejdet betyder, at VVS’19 ikke trykker det traditionelle messekatalog, men i stedet benytter samme online udstillerkatalog som i 2017.

I det nye udstillerkatalog vil der være en oversigt over alle de virksomheder, som udstiller på VVS’19, ligesom det er muligt at se deres produkter og services. Det online katalog bliver en integreret del af VVS-messens hjemmeside og vil kunne tilgås af alle, der besøger hjemmesiden. Kataloget ligger online fra 1. marts til og med maj 2019.

For udstillerne til VVS’19
Alle udstillere på VVS’19 får en gratis basisprofil med følgende oplysninger:

Firmalogo, standnummer, staminformation, link til egen hjemmeside og en kort firmabeskrivelse. Derudover indeholder den gratis profil mulighed for at tilknytte op til tre produkter (billeder inkl. produktbeskrivelse på maks. 500 anslag).Der er mulighed for tilkøb af en udvidet virksomhedsprofil i kataloget og ligeledes yderligere profilering gennem Byggematerialer.dk’s nyhedsbreve.

Frem til VVS’19 vil Byggematerialer.dk udsende en række særlige nyhedsbreve, hvor I som udstillere har mulighed for at få jeres nyheder med. Særnyhedsbrevet udsendes tirsdag i ugerne 13, 15, 17 og 18. Der er plads til 16 nyheder pr. nyhedsbrev, og disse fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Nyhedsbrevet udsendes til mere end 30.000 modtagere i den professionelle byggebranche.

Alle udstillere vil blive kontaktet af Byggematerialer.dk med tilbud herom. Aftale og afregning heraf sker direkte med Byggematerialer.dk

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Byggematerialer.dk direkte ved at skrive til Manpreet Kaur på kur@byggefakta.dk – telefon: 3326 0768.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk