Udstillerkort

Registrer dig som udstiller og dit standpersonale her (åbner i nyt vindue)

Alle udstillere og standpersonaler, der deltager på VVS’23 skal registreres elektronisk, hvorfor vi beder jer gøre dette forud for messen. Det er vigtigt, at I er omhyggelige med at få registreret alle personer, der vil være på standen under messen.

BEMÆRK: det er muligt at registrere flere personer ad gangen, DOG skal I være opmærksomme på, at hver enkelt person skal registreres med sin egen mailadresse, da bekræftelsen sendes til mailen.

Når I har registreret jer, modtager I bekræftelse pr. e-mail. Medbring denne på smartphone, når I ankommer til messen. Bekræftelsen skal scannes, for at I kan printe et gyldigt udstillerkort.

Ved Teknisk Service er der opstillet Udstillerinfo, hvor I får udskrevet jeres udstillerkort til brug på messen. Denne åbner fra den 17. maj.

Få printet dit udstillerkort i god tid:

Ved ankomst til messen er det en god ide, som det første at få printet udstillerkortene, da der erfaringsmæssigt er stor søgning lige op til, at messen åbner.

Udstillerkortet skal bæres synligt under messen, da dette fungerer som adgangstegn for både udstillere og standpersonale under messen.

Registrer dig som udstiller og dit standpersonale her (åbner i nyt vindue)