Tag på messe i trygge rammer

Din tryghed er vores førsteprioritet, når du tager til messe på Odense Congress Center. Det betyder, at vi til enhver tid følger regeringens gældende regler og retningslinjer ifm. corona-situationen.

Det skal være trygt at tage på messe, når du besøger Odense Congress Center. Derfor følger vi corona-situationen tæt og sikrer, at vi efterlever myndighedernes gældende retningslinjer fuldt ud.

Herudover har vi løbende fokus på et trygt indendørsmiljø, og det betyder, at du på hele matriklen vil opleve:

  • Afstandsmærkater på gulve
  • Skiltning med opfordring til at holde afstand
  • Stort antal dispensere med hånddesinfektion

Når du besøger et arrangement på Odense Congress Center, vil disse tiltag være med til at sikre, at du får en tryg og god oplevelse – uanset arrangementets størrelse.

Hvilke retningslinjer skal jeg følge?
Er du i tvivl om de gældende retningslinjer? Hold dig opdateret på corona-situationen samt myndighedernes regler og anbefalinger her.

Har du spørgsmål til vores håndtering af corona-situationen, er du velkommen til at kontakte os. Er du udstiller, og drejer din henvendelse sig om VVS-messen, kontakt da messens projektleder direkte.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’25! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’25.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk