Wedi GmbH

Stand nr: D-6735

 Tysk kvalitet gennem knapt 40 år

Gennem knapt 40 år har wedi, som er grundlagt i Tyskland, leveret intelligente løsninger til vådrum, gulve og vægge. Kernen i wedis forretning er at have et produktsortiment, som er sikkert, gennemtestet og som minimerer den tid, håndværkerne skal bruge på installationen, hvilket skaber en bedre økonomi og højere standard i byggeriet til fordel for bygherre og dermed boligejer.

Intelligente løsninger kendetegner wedis vådrumssystemer
Intelligente løsninger og produkter, der giver håndværkere en række fordele, er kendetegnende ved wedis vådrumssystemer, der på tværs af produkterne er henvendt til kvalitetsbevidste aktører i branchen, som hele tiden er på udkig efter gode løsninger af høj kvalitet, der samtidig kan minimere installationstid og derved forbedre økonomien i projekterne.

 

Uanede muligheder for at designe de rigtige løsninger
wedi er specialister i komplette vådrumssystemer – vi producerer både standardløsninger, der tilpasses efter behov samt specialdesignede løsninger.

Garanteret vandtæt og minimal ventetid
wedis vådrums-systemer er garanteret 100% vandtæt og ventetiden til næste byggefase er kraftigt reduceret

Utroligt lav indbygningsvægt
Fakta er, at seks kvadratmeter badeværelsesgulv med vandbåren gulvvarme, afløb og fald fra wedi blot vejer 49 kilo. Støbte gulvsystemer med lignende format vejer 720 kilo, hvilket gør wedi til det oplagte valg til trækonstruktioner ved både nybyggeri og renovering.

Hurtig installation og ingen risiko for fejl
Gulvpladernes lave vægt og det indbyggede fald gør wedi hurtigt og nemt at montere, eliminerer risikoen for montagefejl og sikrer, at du aldrig mere oplever fald den forkerte vej.

Perfekt samarbejdspartner
wedis dygtige fagpersonale hjælper med rådgivning og bidrager i alle faser fra projektering til aflevering.

 

 

wedi GmbH

 

wedi – langt mere end barrierefrie brusebade
wedis Fundo-serie indeholder et bredt udvalg af flotte barrierefrie gulvsystemer til badeværelser. wedi præsenterer smarte løsninger til almindelige bygningsudfordringer med sine nyeste produktudvikling til brusenichen. I mange installationssituationer støder planlæggere og entreprenører på for lave monteringshøjder. wedi har udviklet et gulvelement, der løser denne udfordring. Gulvelementet Fundo Ligno, der med den lave indbygningshøjde på kun 20 mm med fald ned til 6 mm, inklusiv afløbsopbygningen, der er nedfældet i den underlæggende trækonstruktionen, er wedis laveste gulvelement. Ønskes der en konstruktion med indbygget afløb i systempladen, har wedi gulvsystemet Fundo Plano, der har en super lav indbygningshøjde på kun 65 mm inklusiv afløbskonstruktion. Dog består det morderne brusebad af langt mere end gulvelementet – derfor rummer wedis modulopbyggede system også en række funktionelle elementer, du kan udnytte til at tilpasse badeværelser til individuelle ønsker og behov. Af eksempler kan nævnes en praktisk niche eller hylde til shampoo o.lign., en siddebænk, en stabil skillevæg med indbyggede hylder eller måske en individuelt udformet håndvask. På grund af modulopbygningen udmærker wedis systemløsninger sig bl.a. ved fordele som yderst nem forarbejdning og markant kortere ventetid ved fliseopsætning.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk