Unidrain A/S

Stand nr: D-6528

DANSK DESIGN I VERDENSKLASSE

I 2003 opfandt Unidrain det første lineære gulvafløb, der kunne placeres mod brusenichens bagvæg. På kort tid har Unidrain udviklet sig til at blive byggebranchens foretrukne producent af linjeafløb, og i dag er produktporteføljen blevet udvidet med blandt andet brusevæggen GlassLine og tilbehørsserien Reframe Collection. Unidrain står som et designikon i det moderne badeværelse og er repræsenteret i over 30 lande på verdensplan.

I år kan du på Unidrain-standen se alle klassikerne samt et nyudviklet udløbshus med to sideindløb og relanceringen af det kvadratiske afløb, som giver mulighed for et sammenhængende Unidrain-udtryk i alle rum.

Kom forbi standen og se fordelene ved Unidrain. Vi udstiller på VVS’21. i stand nr. D-6528

  

Kontaktinformation:

Unidrain A/S

Ejby Industrivej 40

DK-2600 Glostrup

T +45 3910 1010

F +45 3910 1020

info@unidrain.dk

www.unidrain.dk

Reframe Collection

Kollektion af badeværelsestilbehør i et minimalistisk og stilsikkert skandinavisk design. Hvert enkelt produkt er blevet designet og udviklet med unikke, innovative og intelligente features. Kollektionen kommer i samme farveudvalg som linjeafløbsserien HighLine Colour, hvilket giver mulighed for at skabe et ensartet look gennem hele badeværelset. Kom forbi standen og bliv overbevist af det eksklusive design og de intelligente detaljer.

Se hele Unidrains Reframe Collection

GlassLine og ShowerLine

GlassLine er en serie af brusevægge, der passer sammen med en videreudvikling af Unidrains velkendte gulvafløb. Ved hjælp af et flangesystem, der sikrer en 100% vandtæt bruseniche, monteres brusevæggen solidt i gulv og væg uden synlige beslag og indgår i en stærk helhed med det specialdesignede afløbsarmatur ShowerLine. ShowerLine-modulet er et afløb med integreret fald på 2%, der gør installationen nemmere og sparer tid på støbningen.

Læs mere om GlassLine-løsningen

HighLine Custom

HighLine Custom er den diskrete og stilfulde løsning, hvor den klassiske rist er blevet erstattet af et panel, hvor en tilskåret flise magen til det omkringliggende gulv påklæbes, hvilket skaber et næsten “usynligt” afløb. HighLine er serien til dem, der ønsker lidt ekstra luksus.

Bliv klogere på hele Unidrains univers

  

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk