Anteco Thermo Trade A/S

Stand nr: C-3150

Anteco Thermo Trade A/S arbejder primært med stationære luftvarmeanlæg og tilbehør, herunder rustfri stålskorstene, aftræksløsninger og varmespare-ventilatorer. Vi samarbejder med VVS-installatører og ventilations- og procesvarmefirmaer, der installerer allæggende hos slutbrugere i industrien. Anteco Thermo Trade A/S repræsenterer virksomhederne Flowair, C.M.T. Clima, Poliedra og Impresind.

På årets VVS-messe præsenterer vi blandt andet Flowairs nye og prisbelønnede lufttæppe Slim.
Slim er markedets tyndeste lufttæppe og sætter nye standarder for visuel æstetik i produktgruppen – uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Slim er lydsvagt, særdeles montage- og vedligeholdelses venligt og har indbygget hastighedsregulator og bevægelsessensor med justerbar vinkel/aktiveringsfølsomhed. Med styring både indbygget i lufttæppet og mulighed for tilslutning af ekstern styring samt beslag til vandret eller lodret installation er monteringsmulighederne næsten uendelige.

Flowairs populære varmeventilator/kalorifere LEO med det multivinklede universalbeslag er også at finde på standen.

Med på messe er også Eliturbo varmesparer fra Impresind.
Eliturbo cirkulerer den varme, der samler sig under loftet, ned i arbejdsområdet, hvor der er brug for den. Det giver ofte besparelser på mellem 20 og 30 % på varmekontoen, men vi har set besparelser på helt op til 50 %. Fordelen ved netop Eliturbo frem for andre luftopblandere er blandt andet, at den ikke skaber den træk, der typisk opstår under en ventilator.

 

Anteco Thermo Trade A/S  –  Lucernemarken 7-9  –  5260 Odense S  –  Tel. 70 26 83 26  –  info@anteco.dk  –  www.anteco.dk

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk