Purus

Stand nr: D-6334

Varemærker med stærke positioner
Purus gruppen er en af Skandinaviens førende producenter af produkter til badeværelse og køkken, og de vigtigste produkter er design afløb,  gulvafløb, vandlåse, industriafløb, indendørs afløb, rustfrit stål interiør og sanitet.
Den stærke position på det nordiske marked er et resultat af mere end 50 års produktudvikling, med fokus på produktets pålidelighed og innovation i et stærkt samarbejde med kunden i centrum. Alle produkter kan købes hos VVS-grossister, den lokale VVS-installatør eller i nærmeste byggemarked/tømmerhandel.

Purus indgår i BLS Industries, en fremtrædende koncern i VVS-branchen, hvor produktionen foregår internt i Sverige. Takket være målrettede investeringer i produktudvikling og en sammenhængende strategi for nye opkøb, er koncernen i dag en af de vigtigste leverandører i VVS-branchen med flere stærke brands.

PURUS Line

Sort PVD behandlet PURUS Line rist og ramme, model Rib.

PURUS Line

Messing PVD behandlet PURUS Line rist og ramme, model Rib.

Purus MultiFlex

Bruseniche med MultiFlex, Tile løsning, afløbet skjult af klinken

PURUS bordplader

Standard indretning skal ikke sætte unødige grænser. PURUS har en lang håndværkstradition når det kommet til skræddersyede kvalitetsprodukter i rustfrit stål af kvalificeret håndværkere. Se os som den moderne smed som kan forme dine produkter som ingen troede det var muligt. Vi er en af Nordens største fremstillere af køkkenbordplader, arbejdsborde, bordplader og indretning i rustfrit stål.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk