Nordic Fos A/S

Stand nr: C-3006

Oplev NORDIC gulvvarmeplader på VVS Messen:

Komfortable klimagulve sparer både energi og plads

Gennem mere end to årtier har arkitekt Glenn Petersen arbejdet med indretning og arkitektur med fokus på den æstetiske del – men også for at opnå energibesparelser.

Gulvvarme er blevet et førstevalg, når hans firma Verov Arkitekt & Design forestår varmeløsninger til nybyggeri og renoveringsprojekter:

”Vi laver gulvvarme, hvor det er muligt. Det giver mere komfort i boligen og på kontoret. Gulvvarme har bevæget sig fra at være en energisluger og en luksus for de få til at være en fremkommelig løsning – og en gevinst for energiregnskabet.”

Glenn Petersen anvender NORDIC gulvvarmeplader ved etablering af klimagulve.

Gulvvarmeplader til klimagulve sparer energi

Klimagulve lægges med NORDIC gulvvarmeplader, hvor varmen løber højt oppe i konstruktionen og tæt på selve gulvet. På den måde bliver det nemmere at tilpasse varmetemperaturen, og man kan arbejde med en lavere fremløbstemperatur. Alt sammen noget, der giver besparelser i varmeregnskabet i forhold til mere traditionel gulvvarme, som støbes ind i gulvet.

Kreative arkitektoniske muligheder med gulvvarmeplader

Arkitektonisk giver gulvvarme nye muligheder, så man eksempelvis kan lave vinduer fra gulv til loft.

Og NORDIC gulvvarmeløsninger bruges kreativt hos Verov Arkitekt & Design. Eksempelvis kan gulvvarmesystemet ikke bare bruges i badeværelsesgulvet, men også lægges op i væggene på en bruseniche og om bag spejlet, så det ikke dugger. Eller udgøre en ”håndklædevarmer”, som er skjult i væggen.

I kældre har Glenn Petersen NORDIC gulvvarmeplader som favorit. Blandt andet fordi der er meget lidt loftshøjde at give af. NORDIC gulvvarmeplader fås i så tynd kvalitet, at de kan lægges over et eksisterende gulv og derefter med at nyt gulv ovenover, uden at loftshøjden reduceres væsentligt.

Plads i rummet – og i budgettet

Og så løser gulvvarme de udfordringer, der kan være med at få varme ind i et rum, hvis der ikke er plads til radiatorer – eksempelvis i et køkken. Et praktisk valg, altså. Og uden at sprænge budgettet.

Glenn Petersen siger:

”Man kan for ret beskedne budgetter lægge NORDIC gulvvarmeplader hen over et eksisterende gulv – og over det igen et nyt gulv. Desuden kræver det ikke så mange arbejdsgange og kræver ikke flydespartel. Det reducerer både prisen og risikoen for forsinkelser.”

Endelig er der drift og opsætning af NORDIC gulvvarmeplader. Glenn Petersen anbefaler selvregulerende termostater:

”Termostaterne skal sidde i mange år, så man bør også undgå typer, der med tiden vil gulne. Endelig skal kredsene af varmeslanger sidde rigtigt, for at gulvet fungerer ordentligt. Så er der til gengæld også virkelig besparelser at hente på gulvvarmen.”

 

Se mere på https://www.nordicgulvvarme.dk/

Mød NORDIC Gulvvarme på VVS Messen stand C3006

 

Fakta om Nordic Gulvvarme – plader og løsning

Produceres i XPS 350, der har en trykstyrke på 35 t/m².

Opfylder kravet til DS-469 vedrørende lette konstruktioner og kan anvendes som eneste nødvendige varmekilde.

Til 16 mm varmeslanger er højden 19 mm eller 25 mm, og til 20 mm slanger 25 mm.

Kan anvendes i alle rum, også vådrum, under flisegulve, klinkegulve, trægulve, gulve i natursten, parketgulve, laminatgulve, støbte gulve og betongulve.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk