METRO THERM A/S

Stand nr: C-3513a

Varmt vand og varme i 100 år

METRO THERM har leveret varme og varmt vand til Danmark i hele 100 år. Vi producerer og forhandler varmepumper, varmtvandsbeholdere, fjernvarmeunits og tilbehør til vores varmeløsninger. Alle vores produkter er godt, dansk håndværk lavet på vores egen fabrik i Helsinge og er kendt for deres lange levetid og høje kvalitet.

På VVS’21 kan du møde os på stand C-3513, hvor vi glæder os til at tage imod dig til en snak om vores produkter og løsninger.

Da vi i 2021 har 100 års jubilæum, byder vi tirsdag og onsdag kl. 15 på bobler og fødselsdagkage.

Vi har også taget en række nye, spændende produkter med, herunder:

METRO Delta

Vores nye, kompakte væske-vand varmepumpe med naturligt kølemiddel, som kan producere varme og varmt vand ved varmekildetemperaturer på helt ned til -15°C.

METRO System 4 Slimline Mini

Danmarks mindste komplette fjernvarmeunit til både varme og varmt vand. Den måler kun 24 x 30 x 60 cm og er dermed perfekt til smalle teknikskakte.

Varmepumpebeholder model 160

Varmepumpebeholder model 160 er en væghængt beholder til luft-vand varmepumper med ekstra stor hedeflade, som er helt perfekt til udskiftning af gasfyr.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk