Jysk Vandteknik ApS

Stand nr: A-1339

Hos Jysk Vandteknik ApS tilbyder vi drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg til private hjem og totalløsninger til professionel vandbehandling.

 

Vores ekspertise er industriel vandbehandling til cateringbranchen, servicesektoren, industrien samt blødgøring og filtrering af vand i private hjem. Via den rette rådgivning og de rette vandbehandlingsprodukter sikrer vi vores kunder en sundere drift, en sundere økonomi samt et sundere miljø.

Som privatperson blev det lovligt fra 1/7 2016 at installere et vandbehandlingsanlæg i hjemmet. Det betyder, at du kan få kalkfrit vand – såkaldt “blødt” vand – direkte ud af vandhanen. Du vil i løbet af kort tid opdage de mange fordele, der vil være ved dette.

I samarbejde med vores forhandlere, VVS installatører yder vi landsdækkende service, og vi kan altid bruge flere rundt om i landet. Når du køber dine blødgøringsanlæg gennem hos, vil du få tilbudt workshops både i montering, opsætning samt servicering af anlæg, så du selv kan bibeholde dine kunder.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk