Fortes Energy Systems A/S

Stand nr: A-1211

HOMEHEAT® INTELLIGENT FJERNVARME MED NYE FORDELE

De intelligente fjernvarmeløsninger fra Fortes Energy Systems udvikles hele tiden – og der præsenterer flere nyheder på VVS’21:

NY BRUGERVENLIG APP

Nu er der en ny brugervenlig APP-løsning til de kendte og effektive HomeHeat® fjernvarme-units. APP’en gør det enkelt at lave
indstillinger og indkøring med optimal afkøling til fjernvarmeværket – både under tapning, tomgang og opvarmning.
Alle HomeHeat® units er fuldisolerede efter de nyeste krav (DS452) og opfylder kravene til vejrkompensering (DS469).
Fordele, der sikrer den bedst mulige økonomi og komfort, og gør enhederne til nogle af markedets mest effektive.

 

NY MERCURIUS REMOTE TIL DATAOPSAMLING, STYRING OG OVERVÅGNING

Med den nye Mercurius Remote Control kan HomeHeat® og alle andre fjernvarmeenheder overvåges 24/7 – med dataopsamling og styring:
”Mercurius, der kører over IoT-nettet, kan fjernaflæse alle typer fjernvarmemålere og elmålere. Det giver mulighed for at beslutte, hvilken handlinger, der er brug for ved fejlfunktioner som lav dp, primær forsyningstemperatur, lav eller høj retur”, forklarer Per Hedegaard fra Fortes Energy Systems A/S, der indtil 2019 var kendt som Hoval A/S.

 

Hos Fortes Energy Systems A/S er vi specialister i innovative varme- og ventilationsløsninger til enfamiliehuse, lejligheder og mindre boligejendomme.
Uanset om der er tale om et nybyggeri eller renovering, kan vi tilbyde komplette energiløsninger til din bolig eller ejendom. Vi giver dig udførlig rådgivning, og foretager beregninger af de bedste energiløsninger, således du får det bedste og mest optimale system i boligen.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk