Gastech-Energi A/S

Stand nr: A-1533

Gastech-Energi A/S er Danmarks grønne varmehus. Vi har været med siden 1992, og installerede titusindvis af naturgasfyr i den første grønne omstilling i 80’erne, 90’erne og 00’erne, hvilket resulterede i massive CO2 besparelser. Nu går vi sammen med vores mere end 100 VVS-partnere forrest i den anden grønne omstilling: udskiftningen af ældre olie- og naturgasfyr til varmepumper og højeffektive naturgasfyr, der vil give yderligere CO2 besparelser.

Vi har 5 grønne løfter til vores VVS-partnere

1. Klimavenlige produkter
Godkendte kvalitetsprodukter med høje SCOP værdier fra førende producenter
2. Grøn hjælp og service
Du kan altid få hjælp og rådgivning fra os, og vores service er landskendt for kvalitet. *)
3. Markedsføring og kunder
Du får glæde af vores markedsføring og får løbende kunder. Vi arrangerer gerne kundeaftener, lokale messer og aktiviteter sammen med dig.
4. Grøn uddannelse og VE-kurser
Du og dine medarbejdere tilbydes løbende kurser og uddannelse inkl. de aktuelle VE-kurser.
5. Vi hjælper med at passe dine kunder
Gastech-Energi A/S er Danmarks største virksomhed for privat varmeservice. Vores næsten 70.000 kunder tilbydes serviceaftale med gratis reservedele og arbejdsløn i op til 15 eller 20 år (afhængig af type), der sikrer økonomi og grøn drift i mange år.

*) Vores 90 kørende montører er kendt for deres professionelle og høje serviceniveau, således er Gastech-Energi A/S af vores kunder vurderet som ”fremragende” på Trustpilot.

Vi har fuldt program i naturgasfyr og A++ og A+++ mærkede varmepumper, fra europæiske ELCO, østrigske IDM og svenske CTC. ELCO har leveret knapt 2 millioner varmeinstallationer i Europa, og CTC er en af Sveriges ledende varmepumpeproducenter. IDM er eksperter i kvalitetsvarmepumper til store anlæg.

Effektive og miljørigtige opvarmningsløsninger til industrien

Vi leverer avancerede opvarmnings- og brænderløsninger til industrien. Fra enkle komponentleverancer til komplette systemløsninger. Vi er specialiserede i luftrensning og udnyttelse af spildvarme. Derudover sørger vi for miljørigtig udnyttelse/bortskaffelse af spildprodukter.

Vi dækker hele landet

Vi har 70 engagerede og dygtige medarbejdere, der er placeret i Risskov (hovedkontor) og Brøndby. Herudover har vi 90 dygtige montører, der kører over hele landet.

 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk