Frese A/S

Stand nr: C-4139

Ventiler & regulering til HVAC anlæg

Effektiv styring af indeklimaet i bygninger

Over 30 års erfaring i produktionen af dynamiske indreguleringsløsninger har positioneret Frese som den førende producent af energibesparende ventiler. Gennem engageret innovation er vi fortsat i front på den teknologiske udvikling indenfor vores ekspertiseområder.

Vores innovative løsninger balancerer HVAC systemer præcist og effektivt på verdensplan. Vores produkter forvandler højteknologisk forskning til hverdagsløsninger – fra kølesystemer i Mellemøsten til varmesystemer i Skandinavien.

Den faglige viden, erfaringen samt vores medarbejderes og partneres dedikation sikrer at vores teknologi ved korrekt anvendelse leverer en maksimal energibesparelse, hvilket positionerer Frese som pionér indenfor trykuafhængige og dynamiske løsninger.


VVS’21

På VVS’21 har vi især fokus på vores ALPHA Sanitary ventil, som leverer dynamisk flowstyring til anlæg med varmt brugsvand, hvilket er ideelt til bekæmpelse af legionellabakterier i anlæggene. Ventilerne fås med isoleringskapper, der hjælper med at reducere varmetab og spare på energien.

Du kan selvfølgelig også høre mere om alle de andre dynamiske ventiler i vores sortiment.

Vi glæder os meget til at se dig.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk