EVAPCO Europe A/S

Stand nr: A-1215

EVAPCO Europe A/S, som er et fuldt ejet datterskab af EVAPCO inc., har siden firmaet stiftelse leveret varmevekslere, tørkølere og luftkølede kondensatorer til alle applikationer i overensstemmelse med kundens krav, ønsker og behov.

EVAPCO Europe designer og producerer alle deres produkter på fabrikken i Aabybro, Danmark, hvilket betyder lokal support og hurtig levering til dit næste projekt.

BÆREDYGTIGHED
Innovation, energi og miljø går hånd i hånd ved EVAPCO Europe A/S. Vi er derfor stolte af at kunne supportere ”grønne” projekter med vores produkter. Vi har blandt andet leveret vores energioptagere til flere varmepumpeanlæg i Danmark.

EVAPCO GLOBAL
Det globale marked har stadig voksende krav til miljø og energioptimering. EVAPCO Europe er derfor dedikeret til at designe og fremstille produkter af højeste kvalitet, efter gældende normer og standarder. Lige meget hvor du er, kan du derfor drage ekstra nytte af vores skræddersyede løsninger, samt vores globale tilstedeværelse i samarbejde med EVAPCO Inc.

Se vores Produktions Video og lær mere om EVAPCO Europe A/S

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk