Elvandvarmer.dk

Stand nr: A-1218

Hos elvandvarmer.dk A/S er kerne forretningen at leverer energibesparende elektriske løsninger til opvarmning af brugsvand eller centralvarme varme ved hjælp vores  el-gennemstrømsvandvarmere og el-kedler i højeste kvalitet på markedet.

Vi lægger vægt på særdeles høj service og lyn hurtig ekspedition.

 

Flere og flere er ved at finde ud af de mange fordele der ved at skifte over til en mere miljø rigtig løsning.

I porteføljen af kunder er blandt andet HKH Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary der har fået monteret 2 stk af vores store model gennemstrømsvandvarmer på Fredensborg Slot af Kemp & Lauritzen.

Det vidner om et kvalitets produkt der holder hvad vi lover.

 

Fordelene ved vores elvandvarmer er at de bruger mindre energi på årsbasis end en traditionel beholder, da vores ikke har noget kappetab til omgivelserne.

 

Derudover fylder den en brøkdel af en beholder, og er derfor nem at installere, så montøren ikke får ondt i ryggen pga vægten af vandvarmeren der er på kun 4,5 kg.

Fornemmelsen af aldrig at løbe tør for varmt vand tiltaler rigtig mange af vores kunder.

 

Vi har arbejdet med elvandvarmerne siden 2015 og er derfor særdeles godt kendt med disse, og vejleder derfor gerne efter behov.

 

Vi har igennem ca 7 år endnu ikke haft en vandvarmer der er tilkalket, hvilket bl.a. skyldes at vores modeller er lavet med et specielt varmelegeme der er “fjeder-formet”.

Når der sættes strøm igennem disse, vibrerer de en lille smule hvilket gør at kalk ikke binder til varmelegemet på samme måde som ved at stillestående varmelegeme.

Vi har derfor endnu ikke solgt et eneste varmelegeme, som iøvrigt kan udskiftes på kort tid hvis det da skulle blive nødvendigt.

 

Kombinationen med f.eks varmepumpe:

Flere og flere får øjnene op for mulighederne i at kombinere vores el-gennemstrømsvandvarmer med vores pladevekslere der forvarmer vandet via f.eks en varmepumpe, for på den måde at nedbringe energi forbruget på vandvarmeren yderligere.

 

På denne måde kan man sænke sin klimakurve på varmepumpen hvorved den bliver mere energi-effektiv når den kun skal forestå rumopvarmning.

Vores pladevekslere er med særligt lavt modtryk for at undgå flowfejl på VP.

 

Denne løsning fortæller vi gerne mere om enten på tlf eller på årets VVS messe som vi ser frem til at deltage i.

 

Vi ser også frem til at fremvise vores el-kedel unit i høj kvalitet som er støjsvag i forhold til andre på markedet.

Det er en komplet unit med indbygget 5 ltr expansions-beholder, cirkulationspumpe, sikkerhedsventil og udekompensering. Vi har 2 modeller hvor den ene kan indstilles til 2-4-6-8 kw og den anden 12-16-20-24 kw.

Begge modellerer er med Trias regulering og man har derfor ikke irriterende “klik” lyde fra relæer som andre modeller har.

 

 

Med reduceret elafgift, er der flere og flere steder hvor det kan give mening at monterer en sådan unit til det vandbårne anlæg.

Mange huse har idag gas hvilket koster om omegnen af 90 øre pr kwh energi.

Hvis huset er registreret som elopvarmet betales der kun 1 øre i elafgift af forbrug over 4.000 kwh, hvorved prisen for en kwh varme kommer ned på 42,5 øre inkl moms (Elprisen på sydfyn).

 

Potentialet er enormt for disse løsninger og det glæder vi os til at tage en dialog med jer om på året vvs-messe på Stand A-1218.

 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk