Elma Instruments A/S

Stand nr: C-4127

Elma Instruments A/S har mere end 50 års erfaring og er Skandinaviens førende distributør af test- og måleudstyr. Du finder Elma i både Danmark, Norge og Sverige og vi henvender os til bl.a. el-, tele/data-, VVS- energi-, klima-, termograferings- og ventilationsbranchen.

Elma Instruments beskæftigede mere end 50 medarbejdere, som alle er veluddannede teknikere og som står klar til at rådgive og vejlede dig optimalt.

Elma Instruments kan derfor altid hjælpe den moderne og aktive tekniker med de rigtige instrumenter til enhver opgave. Det betyder at teknikeren kan løse alle måleopgaver nemt, hurtigt og professionelt.

Vi tilbyder også en lang række kurser inden for måleteknik og termografering samt et udvalg af instrumenter til leje. Elma tilbyder også service og kalibrering af alle din instrumenter, så du altid kan være sikker på dine målinger.

Med det rigtige måleudstyr fra Elma Instruments kan du altid dokumenterer værdier og finde aktuelle fejl. Men ofte finder du også potentielle og kommende fejl. Hermed er det muligt med forebyggende vedligeholdelse at undgå utilsigtede nedbrud og kostbare fejl. Det betyder tilfredse kunder og giver flere nye opgaver.

Vores mål er at vedligeholde vores position, som den førende leverandør af måleinstrumenter. Vi samarbejder med næsten alle førende producenter i verden, hvilket gør os i stand til at finde de bedste instrumenter til det Skandinaviske marked. Både når det gælder høj kvalitet og om at opfylde gældende lovkrav, og ikke mindst når det gælder ønsker samt krav fra vores kunder.

Læs mere om vores produkter og ydelser på vores hjemmeside.

 

På VVS´21 viser vi også i år, mange nyheder og sædvanen tro har vi en række ekstra gode messetilbud. 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk