CMA Armatur A/S

Stand nr: A-1007

CMA tilbyder Danmarks største program indenfor tids- og flowstyrede armaturer til kollektive anlæg på skoler, svømmehaller, feriecentre,
institutioner, hospitaler, industri, offentlige bygninger, sikringsanstalter mv.

Stort program af nødbruseudstyr til industri og laboratorier, stort program af filtre og et komplet program af rustfri sanitetsprodukter.
Vore produkter og systemer er optimeret med hensyn til både vandforbrug og hygiejne, samt kendetegnet ved høj driftssikkerhed og lang levetid.

Tids- og flowstyrede vand armaturer:
Danmarks største program af mekaniske og/eller elektroniske tids- og flowstyrede armaturer. Med vore armaturer opnås betydelige vand- og energibesparelser.
Produkterne er specielt designet til anlæg med mange brugere samt konstrueret i holdbare materialer for at kunne imødegå risiko for vandalisme.

Rustfri sanitets- produkter:
CMA’s brede produktprogram af rustfri sanitets- produkter opfylder de behov og løser de udfordringer, som offentlige steder med mange brugere ofte står over for. Produktprogram: håndvaske, vaskerender, toiletter, urinaler, urinalrender, drikkefontæner, spejle m.v.

Nødbruser til laboratorier og industri:
CMA markedsfører et komplet program af nødbrusere, øjenskyllere og sikkerhedsudstyr til laboratorier, fysiklokaler m.m. samt industrielle arbejdspladser. Produkterne opfylder de Europæiske standardiseringskrav DS/EN 15154 : 1 og 2.

Vore løsninger er designet og fremstillet til at sikre optimal brugervenlighed, som sikrer optimal behandling af den.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk