BWT

Stand nr: D-6549

BWT er din leverandør af vandbehandling

Vi kender vand. Uanset anvendelsesområde.

BWT Danmark, tidligere HOH, har siden 1975 arbejdet med vandbehandling til det industrielle – og private marked. Vi kender vand. Uanset anvendelsesområde. Det betyder, at vi selv forsker, udvikler og optimerer alle vores vandbehandlingsprocesser, så vi altid er på forkant med nye trends og teknologier.

Vi brænder for at levere perfekt vandkvalitet. Gennem bæredygtige og økonomiske metoder samt unikke produkter, er det vores mission at levere det bedste vand til hverdagens udfordringer og samtidig passer på vores fælles miljø.

Bredt udvalg af standardprodukter

Vi tilbyder et bredt udvalg af standardprodukter inden for vandrensning og -filtrering. De oftest benyttede vandbehandlingsteknologier er ionbytning til demineralisering, blødgøring og afkarbonisering, membranteknologi til omvendt osmose, mikro-, ultra- og nanofiltrering, ultraviolet lys til desinficering, elektrolyse, klorelektrolyse samt elektrodeionisering og dosering.

Vi støtter dig hele vejen rundt

Med BWT er du sikret en landsdækkende service. Vi værner om skræddersyet rådgivning og vi har endda egne produktionsfaciliteter. Med vores mange års erfaring og kompetente fagfolk inden for vandbehandling, kan vi levere hele pakken: levering, opsætning, opstart, løbende service og vedligehold.

 

 

 

 

 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk