BRUGG Pipes

Stand nr: C-4401

Leder du efter en leverandør af præisolerede rør, industrirør og tanke, i høj kvalitet?
Forventer du høj service og hurtig levering af komplekse rørløsninger tilpasset lige nøjagtig dit projekt?
BRUGG Denmark A/S er løsningen.

BRUGG Denmark A/S forarbejder præisolerederør, industrirør og tanke i højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi udarbejder i samarbejde med vores kunder komplekse rørløsninger, som ikke går på kompromis med kvalitet eller byernes infrastrukturer.

Vi sørger for en hurtig levering og service i særklasse.

Ligeledes er virksomheden også en handels- og agenturvirksomhed med speciale i komponenter og udstyr til håndtering, transport og opbevaring af produkter og materialer i industrien.

BRUGG Denmark A/S arbejder miljøbevidst og vælger kun produkter, der giver den højeste grad af sikkerhed for såvel personer som miljø. Derfor ligger vores produkters kvalitet og ydeevne i front på markedet.

Vi er en kompetent og seriøs samarbejdspartner både som leverandør og rådgiver. Du har derfor en professionel samarbejdspartner, når det gælder løsninger til isoterm væsktetransport.

Takket være vores projektingeniører, udviklingsafdeling, produktion og professionelle montagemandskab, er vi i stand til at finde effektive og professionelle løsninger til fjernvarme, drikkevand, til servicestationer eller til processanlæg i industrien.

www.bruggpipes.com/da

Ta’ endelig kontakt til os +45 7020 4955

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk