BLÜCHER

Stand nr: C-3913

Art Deco baderumsrende – en trendsetter fra BLÜCHER

Ny baderumsrende fra BLÜCHER er en trendsetter

Den nye baderumsrende Art Deco fra BLÜCHER revolutionerer design, formsprog og funktionalitet, samt ikke mindst installation

 

Der er virkeligt tænkt nyt, når det kommer til den nye baderumsrende BLÜCHER® Art Deco. Der er lagt stærke kræfter og innovation i designet, som i sit formsprog trækker en historisk tråd tilbage til de pressede stålvaske, men sat ind i en ny tid og med et knivskarpt, tidløst design.

Og innovationen er ikke stoppet med udseendet. Det gælder ikke mindst brugervenligheden, både for den, der skal holde baderummet rent, og for dem, der skal installere baderumsrenden. Arbejdsprocesserne er nemlig blevet stærkt forenklet.

Man skulle reelt ikke tro, at det var muligt at gøre så stor en forskel, når man udvikler en ny baderumsrende. Men det er sket med Art Deco, der anvender en teknik og et formsprog, man tidligere brugte til at presse rustfrie stålvaske. Tilsat et nyt minimalistisk, industrielt design og en udvikling af funktionen, nemlig effektiv afledning af vand, er det lykkedes BLÜCHER at komme med noget helt nyt.

Brugeren slipper nemlig for at skulle tage en lang rist op af gulvet for at gøre den ren. Her er blot et lille dæksel, som kan skylles under rindende vand. Så er renden rengjort og klar til brug igen.

”Vi er lykkedes med et æstetisk design, som helt sikkert vil tiltale mange. Det er en ny måde at tænke kendte designprincipper med en fed streg under funktionalitet og enkelhed ind i noget, vi bruger hver eneste dag”, siger Michael Kyhn Rasmussen, der er teknisk produktchef hos BLÜCHER.

Når det kommer til installationen af Art Deco baderumsrenden i rustfrit stål, så er der sket mindst lige så meget. Det eneste man skal kende, er den ønskede gulvhøjde, og så skrues vægflangen med underdel fast på væggen i den ønskede højde. Når afløbsrøret er monteret, støbes op til flangen. Nu sidder underdelen faststøbt i gulvet, og så monteres den aflange pressede stålplade på underdelen og justeres i højde, så den passer med vådrumssikring og flisekant.

Slutteligt fuges der rundt langs kanten af baderumsrenden, og den ligger dermed fast. Rendehøjden er justeret således, at vand fra væggen ikke rammer fugen langs væggen, men i stedet rammer ned på det formpressede stål.

”Det her er lidt stort for os, fordi vi er kommet et meget langt stykke videre. Der er forbedringer på alle fronter: et stærkt æstetisk design i et helt nyt formsprog, brugervenlighed og en stærkt forenklet installation”, siger Keld Kromann, salgskonsulent hos BLÜCHER.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk