AutomatikCentret ApS

Stand nr: D-6339

Distributør for OJ Electronics og Honeywell, Varmedistributør for Honeywell Home og Braukmann fra Resideo

 

Du finder os, Robert og Anita fra Automatikcentret, på stand 6339 i Hal D. Her vil vi fortælle dig om, hvad vi tilbyder dig, indenfor HVAC produkter med vores baggrund som distributør for OJ Electronics og Honeywell samt varmedistributør for Honeywell Home og Braukmann fra Resideo.

Vi har været distributør for OJ Electronics siden 2016 og varetager OJ Electronics “after sales” marked, både i Danmark og i de lande, hvor OJ Electronics ikke er repræsenteret med salgskontor eller samarbejdspartner. Fra OJ Electronics kan vi præsenterer deres nyeste ventilationsautomatik AHC-3000, som er velegnet til renoveringsopgaver og derfor velegnet til små og mellemstore ventilationsanlæg. OJ Electronics har gennem generationer produceret automatik og styringer til Ventilationsanlæg og vi kan i samarbejde med OJ Electronics tilbyde et komplet automatiksortiment til et Ventilationsanlæg.

Automatikcentret har siden 1988 samarbejdet med Honeywell og vi har derfor fulgt udviklingen helt op til i dag. Fra 2019 hvor Resideo overtog nogle af Honeywell home’s og Braukmann’s produktområder, har vi været varmedistributør for Resideo.

Fra Honeywell Home, som er et Resideo Brand kan vi tilbyde deres Evohome smartvarme, der netop er blevet opdateret, således det også kan styre en varmepumpe. Evohome smartvarme fra Honeywell Home er vores bud på intelligent varmestyring  til private, Erhverv og offentlige bygninger.  Evohome  smartvarme indeholder intelligent styring af varmeanlægget, hvor brugeren kan kontrollerer temperaturen enten Honeywell Home’s egen app eller smart apps som google Home. Evohome smartvarme giver den mest optimale komfort pr. rum/zone ved mindst mulig brug af energi. Hvorved brugeren både opretholder komforten og reducerer CO2 udledningen og derved mindsker klimabelastningen.

Vi er i samarbejde med Honeywell ved at optimere lagerføringen og salget af deres anlægskomponenter til varme og ventilationsanlæg. Honeywell har valgt Automatikcentret til, at stå for lagerføring og distribuering af Honeywell’s HVAC komponenter. Vi vil gennem 2021 tilpasse vores lager, således kan Automatikcentret leverer HVAC komponenter fra Honeywell direkte fra vores lager i Saksild ved Odder, syd for Aarhus.

Ud over ovennævnte distributøraftaler forhandler vi også HVAC komponenter fra Siemens og Esbe samt samarbejder med  Belimo, Schneider Electric og Oventrop.

Se mere om os og vores produktsortiment på vores webshop: www.86626364.dk

Vi er klar til at hjælpe dig med .. det du har brug for – hverken mere eller mindre.

Robert Thorsen                            Anita Faber

e-mail: rt@86626364.dk           e-mail:af@86626364.dk

Tlf.: 20 91 54 60                           Tlf.: 27 22 27 72

Book et møde:

I forbindelse med VVS’21, vil det være muligt at booke et møde med os.

Dette kan gøres ved at kontakte os på ovenstående:

 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk