English
I samarbejde med
Veltek
Du er her:

VVS – ventilation, varme og sanitet. Tre af de vigtigste elementer i et moderne og velfungerende samfund med høje krav til komfort, sundhed og livskvalitet.

Det er grundstenen i alt byggeri, men VVS er også mere end praktik. VVS branchen er en branche i konstant udvikling, og netop derfor er energieffektivitet og den grønne profil i fokus.

VVS-messen har et tæt samarbejde med VELTEK og en udvalgt messekomité bestående af repræsentanter for nogle af de største virksomheder i branchen. Dette er en af hjørnestenene i VVS-messen, som vi til stadighed arbejder hårdt på at gøre til den bedste messe for branchen.

VVS-messen er Skandinaviens største fagmesse indenfor vand, varme, sanitet, ventilation og indeklima.

- Her bliver branchens ypperste præsenteret.

- Her ser du nyhederne før alle andre.

- Her viser du dine løsninger frem.

- Her møder du branchens skarpeste hjerner, skaber kontakter og udbygger dit netværk.


VVS-messen er tre dage i Odense – midt i Danmark – hvor faglighed, netværk og faciliteter går op i en højere enhed.

Her bliver morgendagens teknologi præsenteret – i dag.

Som landets største branchebegivenhed leverer vi en messeoplevelse, der er hele branchen værdig. VVS’17 dækker alle aspekter af VVS, indeklima og energirigtige løsninger, hvorfor enhver med interesse i og for branchen bør lægge vejen forbi Odense.

 

Nyheder

VVS’17 har været et forrygende tilløbsstykke med mange besøgende i hallerne i Odense Congress Center. 9.373 besøgende gik igennem dørene til VVS’17, og dermed sætter årets messe ny besøgsrekord.

Udstillerne skulle gætte årets besøgstal forud for VVS'17. Vinderen blev Robert fra Automatikcentret, som gættede på 9.259 besøgende. 

På standene udveksles der massere af viden blandt udstillere og de besøgende - faglighed og netværk går op i en højere enhed.

Arrangør:

 

OCC_black.png

Samarbejdspartner:


 

  

VELTEK-Logo-Transparent.png