VVS’19 tæt på udsolgt

23-11-2018

Seks måneder før VVS’19 finder sted, kan arrangørerne bag messen fortælle, at 90 % af standene allerede er solgt. Dermed tegner VVS’19 til at blive en stor succes.

Der er stor interesse for at være med som udstiller på Danmarks største VVS-messe d. 8. – 10. maj 2019 i Odense Congress Center. 90% af standene er allerede solgt til udstillere fra VVS-branchen, hvilket betyder, at VVS’19 er tæt på at være udsolgt.

Allerede to uger efter VVS’17 kunne arrangørerne bag VVS-messen fortælle, at 82 udstillere havde sikret sig en stand til VVS’19. Det tal er nu steget til 176 udstillere.

Flere af de kommende udstillere til VVS’19 har også booket større stande end tidligere, så forventningerne er høje hos messechef Michael Helm.

– Vi har aldrig tidligere haft så stor interesse for forhåndstilmeldinger til en kommende messe, som vi har i år. Derudover har vi nogle rigtig flotte besøgsevalueringer, hvor 95% af de adspurgte besøgende forventer at komme igen til VVS’19, så det tegner til at blive endnu en succesfuld messe, siger Michael Helm, og henviser til messen i 2017.

Her havde VVS-messen det højeste antal udstillere nogensinde under ét tag, ligesom VVS’17 slog besøgsrekord med 9.373 besøgende.

– Jeg glæder mig over, den store interesse for VVS’19. Vi slog alle rekorder i 2017, så det er klart, at forventningerne er høje fra både udstillere og besøgende. Vi vil arbejde videre med det bedste fra messen i 2017 og samtidig se, hvor vi kan videre videreudvikle messen.

På VVS-messens nye hjemmeside kan der findes aktuel udstillerliste, ligesom en opdateret standplan bliver lagt op ultimo november.

VVS’19 bliver arrangeret i samarbejde med Danmarks største tekniske brancheorganisation VELTEK.

 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’21! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’21.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk