Zarges Danmark

Stand nr: A-1700

ZARGES har i over 80 år stået for kompromisløs kvalitet kombineret med kontinuerlige innovationer inden for områderne stiger, stillads, platforme, emballage og transport samt specialløsninger. ZARGES er Europas første virksomhed der specialiserede sig i forarbejdning af aluminium, og med hovedsæde i Weilheim er virksomheden blevet international – med ca. 800 medarbejdere og tre produktionssteder i Europa.

Som innovations- og markedsleder tilbyder ZARGES sine kunder produkter og services, der sætter markedets standarder for sikkerhed, holdbarhed og ergonomi. ZARGES produkterne kombinerer de mange fordele ved letmetallet aluminium, såsom høj stabilitet ved lav vægt, korrosionsbestandighed og fleksibilitet i anvendelsen. ZARGES har et egnet produkt til alle og kan også tilbyde individuelle løsninger. Inden for sektorer som service, handel, håndværk, industri og privat.

Vores kunder drager fordel af vores kvalitet, vores image og især af vores omfattende service, som også følger dem i årevis efter købet af ZARGES mærkeprodukter.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk