Kunder og installationspartnere – Varmepumper

Stand nr: C-4916

Vi søger installationspartnere
Vi har rigtigt mange henvendelser fra kunder som ønsker at købe en installation af vores “monoblock” varmepumper. Derfor søger vi samarbejde med installatører over hele landet. Vi tilbyder, og lagerfører, maskiner udviklet med den mest moderne teknologi, hvilket resultere i lang holdbarhed, høj ydelse, “monoblock” design, til en meget konkurrencedygtige priser.

MONOBLOCK system
Monoblock betyder, at ude-delen og inde-delen er bygget sammen og skal placeres udenfor – et sted, hvor det er bekvemt. Der er således ikke behov for kølemontør i forbindelse med montagen af varmepumpen. Varmepumpen skal blot tilkobles centralvarmen og varmtvandsbeholderen i huset.

Smart Controll
Den intelligente CAREL-controller med RS485 er udviklet til at skabe forbindelsesstyringen mellem varmepumpeenheden og terminalapplikationsenden. Med Cascade-funktionen kan flere varmepumper styres på én gang. WIFI APP giver brugerne mulighed for at betjene deres enheder via en smartphone, uanset hvor de er.

Kontrol over temperatur
Der er mulighed for at benytte forskellig udgangstemperatur fra varmepumpen til centralvarmen og til varmvandsbeholderen. F. eks. 55 Grader til varmtvandsbeholderen og 35-40 grader til centralvarmen.

A+++ Energimærke
ERP-energimærket giver en indikation af energieffektivitet i produkter. Et klassificeringssystem A til G bruges til at bedømme effektiviteten af ​​fx varmepumper. Mærkningen er udført af TUV SUD, som er en af de mest anerkendte i industrien. Varme pumperne fra SPRSUN er blevet klassificeret som ERP A +++. Vores energieffektive DC inverter varmepumper bruger op til 30% mindre energi end andre varmepumper.

Lavt støjniveau
Med Panasonic-roterende kompressor og andre højkvalitets komponenter er vores DC-inverter-varmepumper nogle af de absolut mindst støjende. SPRSUN Full Inverter Heat Pump Serien kan tilbyde et lavt støjniveau ned til bare 58 dB (A), hvilket svarende til et lydtryk på 45 dB ved 1 meter afstand.

Fra 9,5 til 32 kW
Produktprogrammet er omfattende med ydelser mellem 9,5kW og 32kW.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk