Svalk Handel ApS

Stand nr: C-4700

TRIBRID TECHNOLOGY

 

CT1 ”THE SNAGLIST ELIMINATOR” VIRKER ALTID FØRSTE GANG.

Unik fugemasse og konstruktion lim bygget på TRIBRID® Technology, og er de professionelles førstevalg til brug i en lang række byggeprojekter.

Teknologi og videnskabelige forbedringer af produkter har altid været en af hjørnestenen i tilgangen til nye produkter hos C-TEC. BIGGER, BETTER, STRONGER er budskabet fra udviklerne bag den nye og forbedrede polymere CT1. Siden CT1 blev introduceret på det britiske marked, har udviklerne arbejdet på at forbedre den hybride teknologi, som ellers allerede er bygget på den mest teknologiske avanceret formel. Med den nye og enestående TRIBRID® Technology tager C-TEC et kvanteskridt ind i fremtiden og bringer CT1 ind i en ny æra i for tætningsmasser og klæbemidler til byggeindustrien. CT1 har en fremragende klæbeevne på langt de fleste byggematerialer, herunder konstruktion, reparation, tagdækning, vedligeholdelse og alt indenfor den maritime branche. CT1 erstatter: Træ- og PU-klæbemidler, akryl-, silikone- og sanitære silikonefugemasser samt butylgummitætninger og kan bruges under alle forhold inde som ude, tørre som våde. Som et universalt klæbemiddel limer CT1 alle metaller, glas, spejle, alt træ, MDF, polystyren, fiberglas, fliser, beton de fleste sten samt syntetiske materialer og plastik.  CT1 er miljøvenlig med NAFF (Norges astma og allergiforbunds) godkendelse, og indeholder ingen syre eller opløsningsmidler. CT1 er EC1 Plus certificeret og er tildelt A+ Indoor Air Comfort GOLD® Elasticiteten er unik og CT1 er modstandsdygtig mod kemikalier. CT1 har både godkendelse til brug i områder med fødevare, ISEGA og vådrum, ETAG 022 og er derudover lugtfrit, krymper ikke, og kan naturligvis overmales.

 

 

BT1 SLUT MED MUG OG SVAMP PÅ BADEVÆRELSET.

Videnskabeligt udviklet teknologi, ny polymere, et kvantespring ind i fremtiden TRIBRID® Technology fra C-TEC

BT1 er den ultimativ fugemasse og lim, udviklet specielt til badeværelset. BT1 er modstandsdygtig overfor mug og svampeangreb og er testet i henhold til MOD ISO 22196:2011 hvor den beviseligt har reduceret bakterier med op til 99,99%. BT1 er effektiv mod bredspektrede mikrober herunder MRSA, E. Coli og campylobacter.

BT1 både limer og tætner i samme tube, og i samme arbejdsgang, og har en enestående klæbeevne på mere eller mindre alle materialer, selv når det er helt vådt. Produktet er godkendt til limning af vådrumspaneler uden mekaniske fiksering. BT1 er testet og godkendt til sundhedssektoren, og dermed anvendelig til anvendelse på hospitaler og klinikker. Produktet er ligeledes godkendt til anvendelse i områder med fødevare. BT1 er naturligvis syrefrit og helt uden isocyantater og svampedræbende midler, derfor også lugtfrit og et sundere valg.

 

Det er med stolthed vi kan præsentere vores nyheder på VVS’21

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk