LindCor ApS

Stand nr: C-3000

TOTO
Den japanske virksomhed TOTO er verdens største producent af WASHLET, som er TOTOs navn for Washing Toilet. TOTO blev grundlagt i 1917 og har dermed eksisteret i over 100 år.

TOTO satser på kvalitet og er kendt for at udvikle og fremstille innovative produkter både hvad angår hygiejne, komfort og miljø – og for et flot design og produkternes lange levetid.
Der er således ansat 960 ingeniører, som udelukkende arbejder med udvikling og som har et budget hertil på intet mindre end 900.000.000 kr. hvert år. Derfor kan TOTO også tilbyde banebrydende teknologier og funktioner, som er enestående på markedet, og som kun findes på TOTOs produkter.

Få et kig ind i en af TOTOs fabrikker, hvor der fremstilles WASHLET

TOTO FOR MILJØET
Ordentlighed og respekt er nøgleord i det japanske mindset. Det slår igennem, når produkterne udvikles og fremstilles.

Som en af verdens største producenter af VVS-udstyr har TOTO erkendt og integreret sit ansvar for miljø og bæredygtighed i både udvikling og produktion af produkterne. Således er et af målene, at produkter fra TOTO skal spare vand og energi, både når de bruges og fremstilles.

TOTO har en strategi for CSR (Corporate Social Responsibility), der handler om at vise samfundsansvar, social ansvarlighed, bæredygtighed
TOTO Arbejder efter Verdensmålene for bæredygtighed med fokus på målene. Nr 6: Rent vand og sanitet. Nr 7: Bæredygtig energi. Nr 13: Klimaindsats. Nr. 15: Livet på land
Alle TOTOs fabrikker er miljøcertificerede efter ISO 14001

PRISER TIL TOTO
TOTOs produkter vinder løbende forskellige internationale priser for både kvalitet, innovation, design og bæredygtighed. Blandt disse er:

IF design award: En internationalt anerkendt designpris siden 1953. Den afholdes på iF International Forum Design GmbH i Hannover i Tyskland. Produkternes æstetik, funktionalitet og innovative kvaliteter undersøges og anerkendes af designeksperter.
Red dot award: En internationalt anerkendt designpris siden 1955. Afholdes i Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Essen i Tyskland. Her vurderes produkterne af anerkendte i forhold til standarder for innovation, funktionalitet, kvalitet med videre.
Green good design award: En global miljøpris, der startede i 2009 med det formål at reformere bevidstheden gennem bæredygtigt design. Prisen er hostet af det amerikanske Chicago Athenaeon arkitektoniske design og den europæiske arkitektur Design City Research Center i Irland.
På de enkelte produktsider fremgår hvilke produkter, der har modtaget de forskellige priser.

 

 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk