HonoréCare

Stand nr: C-4413

Nyhed til VVS-Messe!

CareBidets – JHC4000 er et moderne douchetoilet i et stilrent og tidsløst design, som passer ind i ethvert badeværelsemiljø. Udskift dit gamle gulvstående eller væghængte toilet og oplev en forfriskende følelse af velvære uden at gå på kompromis med din indretning. Douchetoilettet er udstyret med en række innovative funktioner som fx natlys, lugtudsugning, automatisk rengøring af dysearm og naturligvis effektiv vaske- og tørrefunktion med justerbar dysearm. Produktet leveres både som gulvstående eller væghængt løsning. Produktets stilrene design, funktionalitet og pris gør produktet særlig attraktivt i nybyggeri og renovering for private samt større projektbyggerier. Se mere på vores hjemmeside https://www.honorecare.dk/vare/carebidets-jhc4000/

CareBidets – Jasmin Care er et moderne toiletsæde med indbygget vaske- og tørrefunktion, som kan monteres direkte på et almindeligt gulvstående eller væghængt toilet fx Ifø Sign, Ifø Cera, Ifø Spira, Laufen og Gustavberg. Det er med Jasmin Care derfor enkelt at forvandle et eksisterende gulvstående toilet til et moderne douchetoilet. Se mere på vores hjemmeside: https://www.honorecare.dk/vare/jasmin-care-ii/

Om os

J. Honoré Care er leverandør og specialist indenfor bidetsæder, douchetoiletter samt hjælpemidler til private og offentlige institutioner. Vores mission er, at sikre et værdigt og barrierefrit toiletbesøg for alle – hele livet. Hjælp er godt, men det, at kunne klare sig selv er bedst – Vi mener, at det skal være muligt for alle, at kunne gå på toilettet uden hjælp fra familie eller professionelle.

J. Honoré Care har mere end 12 års erfaring på området – og er markedsledende indenfor vaske-tørre toiletter og andre hjælpemidler, der sikrer et barrierefrit toiletbesøg for ældre, handicappede og personer med nedsat funktionsevne. Vi stræber derfor hele tiden efter, at udvikle løsninger og produkter, som er simple og effektive, at anvende for både plejepersonale og brugere.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk