GP-Entreprise

Stand nr: A-1510

GP-entreprise ApS beskæftiger sig med alle graveopgaver indenfor kabel- og ledningsarbejde, autoriseret kloakmester-opgaver, jordvarme, kloakrenovering med repipe-/spraylining og strømpeforing samt mange andre opgaver.

Vi råder over en stor, effektiv og moderne maskinpark, og vi har en række stabile, dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere. Derfor kan vi være fleksible og udføre renovering af faldstammer til konkurrencedygtige priser.

Virksomheden har løbende udvidet aktiviteterne til at være stort set landsdækkende.

Kloakrenovering, repipe – udføres effektivt og beboervenligt!
Repipe-teknikken – Renovering af faldstamme med Spray-lining forgår ved, at det eksisterende faldstammesystem bliver renset og belagt med et særligt materiale. Der er med andre ord intet byggearbejde, og der er heller ikke støv og støj. Det er kort sagt mere beboervenligt, uanset om der er tale om et etagebyggeri eller en villa med flere plan. Dertil kommer, at relining af kloak, faldstamme og rør har den samme levetid, som nye rør ville have.

Fordelen ved relining af faldstammer i etagebyggeri er, at beboerne ikke skal genhuses, og at køkkener og badeværelser ikke skal nedrives. Bad og toilet kan ligefrem benyttes uden for håndværkernes arbejdstid.

Med spray-lining (repipe) kan der udføres CE-godkendte reparationer af faldstammer og kloakrør i huse og etageejendomme – i rør fra Ø30-160mm – til fordelagtige priser!

Vi giver 10 års garanti på arbejdet med repipe og der er 50+ års produktgaranti.

Repipe Coating Systems er godkendt af Teknologisk Institut i henhold til krav i Rørcenter-anvisning 022

​​                                              

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk