EC POWER A/S

Stand nr: C-4600

Producer elektricitet og varme decentralt og klimavenligt

EC POWERs XRGI® mini-kraftvarmeanlæg genererer elektricitet og varme direkte på stedet – fuldt ud klimavenligt og omkostningseffektivt i alle strømklasser. Gør brug af fremtidssikrede energiteknologier, lev op til kravene om effektivitet og få en præcis løsning med et XRGI®-anlæg.

Plug-and-play sektorkobling

EC POWERs XRGI® mini-kraftvarmeanlæg giver høj effektivitet og ydeevne. Dog kan det stadig være en udfordring at opnå den mest optimale, klimavenlige energiforsyning. Derfor er sektorkobling en nødvendighed. Sektorkobling er nemt og ligetil med ENERGY CENTER – en intelligent løsning, hvor XRGI® mini-kraftvarmeanlæg kombineres med effektive energiteknologier og lagersystemer ud fra et plug-and-play-princip.

XRGI® udgør dermed kernen i et perfekt tilpasset forsyningssystem. Kombiner f.eks. XRGI® med:
• Et batterisystem
• Et solcelleanlæg
• En ladestation til elbiler mm.
• Et kølesystem
• En varmepumpe
• Et Power-to-Heat-modul

i et EC POWER ENERGY CENTER og udnyt det fulde potentiale. Besøg os på vores stand C-4600 til VVS´21 og hør mere om muligheden for sektorkobling med EC POWERs kraftvarmeteknologi.

25 års erfaring

Siden virksomhedens tilblivelse i 1996, har EC POWER designet og produceret mini-kraftvarmeanlæg i effektklassen 3-80 kWel. Vi har opnået mere end 25 patenter og installeret mere end 12.000 anlæg i hele Europa.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til VVS’23! Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand til VVS’23.

Kontakt venligst salgskonsulent Susanne T. Jensen, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Tlf.: 29 37 45 49
E-mail: stj@occ.dk